skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
Ruud Versteeg – Extase

Ruud Versteeg geeft met Extase opnieuw visitekaartje af

Ruud Versteeg straalt weer als vanouds. Met z’n vorige in november 2018 gelanceerde single ‘Niemand is zo bijzonder’ probeerde hij na een groot aantal rumoerige jaren achter de rug te hebben gehad weer in rustiger vaarwater terecht te komen. Met z’n nieuwe single ‘Extase’ laat Ruud horen dat hij weer een stapje hoger op de ladder is belandt. Ruud’s doelstelling om z’n zangcarrière professioneel aan te pakken begint z’n eerste vruchten af te werpen.

Net zoals z’n comeback single is ‘ Extase’ geschreven door Hans Louws. Deze uit Almelo afkomstige tekstschrijver heeft als prettige bijkomstigheid dat hij goed luistert naar z’n opdrachtgever. ‘Telefonisch geef ik het onderwerp aan. Daarna probeert hij de informatie die verder te tafel kwam toe te passen. Ik ben heel blij dat Hans deel uitmaakt van mijn team. Dat geldt ook voor producer Ger Oerlemans en Bert Schenau van Storm Records. Deze mensen hebben ervoor gezorgd dat ik muzikaal weer steviger in het zadel kwam zitten’, aldus Ruud.

Naar verwachting kan ‘Extase’, mede door het zomerse tintje, rekenen op veel aandacht van de Nederlandstalige radiostations. ‘Daarnaast hoop ik dat ik het nummer met grote regelmaat mag vertolken bij m’n optredens. Met de pakkende tekst hoop ik het publiek in Extase te krijgen. Ik voel me weer als een vis in het water’, onthult Ruud.
(de videoclip volgt in week 25!)

Info & boekingen Facebook Instagram-logo Youtube-logo
Productie / arrangement Ger Oerlemans
Studio Oerlemans Muziek Producties
Backingvocal Ingrid Simons
Toetsen Ger Oerlemans
Gitaren Marcel Fisser
Accordeon Daniël Metz
Clip Productie Oerlemans Muziek Producties (clip volgt in week 25!)
RTV Promotie HubscH Media / info@hubschmedia.com / +31 72 5054229 / +31 6 11078010

Videoclip: Volgt later

Back To Top