skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
Sidney Bischoff

Sidney Bischoff hecht veel waarde aan z’n vrienden

Omdat Sidney Bischoff veel waarde hecht aan z’n vrienden leek het hem leuk om daar een single over te laten maken. Het nummer is geschreven door Bram Koning die uit de mond van Sidney de ingrediënten kreeg aangereikt die in het lied verwerkt moesten worden.

Sidney probeert minimaal één keer per maand met z’n vrienden een evenementje te organiseren. Een groot deel van het jaar lukt dat en bezoeken ze diverse uitgaansgelegenheden waaronder een bowlingcentrum. In de zomermaanden staat een gezellige barbecuemiddag of avond gepland. In de clip, opgenomen door z’n maatje William ten Kate, is dan ook te zien op welke wijze invulling wordt gegeven aan deze speciale momenten.

In tegenstelling tot z’n eerdere producties verschijnt de single ‘Samen met vrienden op stap’ op z’n eigen label Sidney Bischoff entertainment. In goed overleg met Bert Schenau van Storm Records is na 3 jaar besloten een nieuwe koers te varen m.b.t het platenlabel waarnaast een verdere samenwerking tussen de vrienden Bert en Sidney gewoon blijft bestaan.

‘Voordat ik met Bert Schenau in zee ging heb ik contact gehad met Hans Aalbers. Destijds besloot ik met Bert verder te gaan. Hij werkte met andere producers waar ik echter ook zeer tevreden mee was. Omdat ik toch een keer in de keuken van Hans Aalbers iets wilde proeven heb ik een afspraak met hem gemaakt en hebben we een mooie deal gesloten. We hebben een mooi levenslied opgenomen met natuurlijk de herkenbare Sidney Bischoff sound. Ik voel me als een vis in het water bij Hans. We hebben het ook al over de opvolger gehad die aan het einde van het jaar gaat verschijnen’, aldus sidney.

De single ‘Samen met vrienden op stap’ is verkrijgbaar vanaf 19 juni 2019.

Website www.sidneybischoff.nl
Info & boekingen Facebook Instagram-logo Youtube-logo
Productie / arrangement Hans Aalbers
Studio Hans Aalbers Recordings
Backingvocal Bianca Folkers, Astrid Kooimans, Hans Aalbers
Gitaren Marcel Fisser
Midi/toetsen/basgitaar Hans Aalbers
Fotografie Peter Woods
Artwork F. te Hennepe
Clip Productie William ten Kate
RTV Promotie HubscH Media / info@hubschmedia.com / +31 72 5054229 / +31 6 11078010

Videoclip:

Back To Top