skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
Chris Bruijn – Al jouw tranen

Chris Bruijn debuteert met ‘Al jouw tranen’

Als kleine jongen is Chris Bruijn opgegroeid met Nederlandstalige muziek en zong altijd luid mee. Op een gegeven moment besloot hij om discjockey te worden. Na verloop van tijd ruilde hij de draaitafel in voor een microfoon om te gaan zingen. Na twee jaar covers te hebben gezongen voor publiek vond Chris Bruijn het tijd worden voor een eerste eigen single. Hij had al aardig wat podiumervaring opgedaan tijdens talentenjachten en optredens in een aantal kroegen. Tijdens die optredens kwam hij in contact met René Eshuijs en Martin Vincken. Zij hebben hem een goede raad en een steun in de rug gegeven hoe hij het beste z’n wens in vervulling kon laten gaan.

Via via kreeg Chris een tekst aangeleverd. Het bleek te gaan om het door Hans Louws geschreven nummer ‘Al jouw tranen’. Hans vond het geen probleem dat Chris de tekst en melodielijn overnam. Hiermee is Chris vervolgens naar Ger Oerlemans gegaan die het geheel produceerde.

Chris hoopt met deze debuutsingle z’n muzikale carrière een boost te geven welke hem uiteindelijk voor een groter publiek kan brengen. De single verschijnt op het Storm Record label van Bert Schenau. Ook Bert was onder de indruk. Als er iemand is die deuren kan openen die voor anderen gesloten blijven is dat Bert Schenau wel. Wat dat betreft had Chris het met z’n allereerste productie veel slechter kunnen treffen.

In het dagelijks leven is Chris al ruim 10 jaar zelfstandig kunststoflasser en kan z’n grote passie hier prima mee combineren. Kijk voor meer info op z’n Facebookpagina, daar staat ook alle informatie op over de single releaseparty die plaatsvindt op donderdag 30 mei 2019 bij Café Ome Tinus in Hoorn.

Info & boekingen Facebook Instagram-logo Youtube-logo
Productie / arrangement Ger Oerlemans
Studio Oerlemans Muziek Producties
Backingvocal Ingrid Simons
Toetsen / Blazers Ger Oerlemans
Gitaren Marcel Fisser
Fotografie & artwork Robert Gort
Clip Productie Oerlemans Muziek Producties
RTV Promotie HubscH Media / info@hubschmedia.com / +31 72 5054229 / +31 6 11078010

Videoclip:

Back To Top