skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
Ruby van Urk – Vrij met mij

Ruby van Urk brengt haar lievelingsnummer ‘Vrij met mij’ met compleet nieuwe sound uit

In 1994 stond Ruth Jacott met ‘Vrij met mij’ 6 weken lang in de destijds dominerende Single top 100. Nog steeds wordt dit lied veel gedraaid bij de Nederlandstalige radiostations. Het is al vele jaren een favoriet nummer van Ruby van Urk. Een tijdje geleden hoorde ze het lied weer voorbijkomen. Op dat moment ontstond bij haar het plan om deze klassieker in een nieuw vaatje te gieten.

‘Ik ben altijd op zoek naar muziek wat me raakt en iets met me doet. Als ik het intro aanzet van ‘Vrij met mij’, denk ik YESS!!!!, hier word ik echt blij van. In de studio van Sonic Solutions in Roosendaal werd mijn idee uitgewerkt. We hebben allemaal moderne geluiden gebruikt en de beat is ook een beetje anders. Aan de tekst is niets veranderd. Het resultaat is een verfrissende productie waar ik voor de volle 100% achtersta’, verklaart Ruby.

De clip, geproduceerd door Ger Oerlemans, is op z’n zachts gezegd heel bijzonder geworden. Al meer dan 20 jaar werkt Ruby samen met fotografe Cindy Arensman van Studio Tindos uit Aalsmeer. Zij heeft ook de hoes ontworpen van haar nieuwe single ‘Omdat ze meerdere foto’s had gemaakt leek het me geweldig om die in de clip te verwerken. Het hoesje en de clip hebben dan dezelfde uitstraling. Het is echt heel mooi geworden’, onthult Ruby.

De single ‘Vrij met mij’ verschijnt op woensdag 24 april bij Storm Records. Het is de eerste keer dat Ruby samenwerkt met dit platenlabel van Bert Schenau. ‘Het afgelopen jaar kreeg ik van meerdere mensen de tip om met Bert te gaan samenwerken. Heel toevallig overkwam Bert dat hetzelfde. Hij kreeg mijn naam te horen van diverse collega artiesten. Na een leuk gesprek kruizen we nu onze paden’, glundert Ruby.

Info & boekingen Feestartiesten.nl / +31 (0)72 5054229
Website www.rubyvanurk.nl
Socialmedia Facebook Instagram-logo Youtube-logo
Productie & arrangement Sonic Solutions
Gitaar Jorge Nieuwenhuis
Trompet Martijn de Laat
Koor Louisa en Harold Verwoert
Fotografie Studio Tindos Aalsmeer
Clipproductie Oerlemansmuziekproducties.nl
RTV Promo & Marketing: HubscH Media / info@hubschmedia.nl / +31 72 5054229 / +31 6 11078010

Videoclip:

Back To Top