skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
Kimberley – Ga mee

Kimberly brengt speciale single uit met een knipoog naar de Megarun 2019

Op woensdag 17 april lanceert Kimberly haar nieuwe single ‘Ga mee (op avontuur)’. Het lied, met een knipoog naar de Megarun 2019 heeft ze opgenomen i.s.m. haar vaste producer Jeroen Dirksen. De echtgenote van Kimberly, Frank Hennipman, heeft op de hit ‘Marie Der letzte Tanz ist nur für Dich’ van Rex Gildo een passende tekst geschreven. Kimberly en Frank doen zelf ook mee aan de Megarun 2019 die plaatsvindt van 17 tot 21 juni.

Volgens Kimberly wordt de Megarun 2019 een heel avontuur. ‘We gaan in een hele oude Volvo een vijfdaagse rit van 2400 kilometer afleggen. Een voorwaarde was dat het oude barrel niet meer dan 750 euro mocht kosten. We starten in Nederland en rijden via Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk, Slovenië, Kroatië en we eindigen bij het Balatonmeer in Hongarije. We overnachten op een camping en tijdens de run krijgen we allerlei opdrachten. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik die uitdaging met mijn steun en toeverlaat Frank aan kan’, meent Kimberly.

Naast dit avontuur hebben Kimberly en Frank er nog een extra uitdaging aan verbonden, namelijk geld doneren aan de Stichting Ambulance Wens Nederland. ‘Dit is een stichting waarin een groep van 270 medisch geschoolde vrijwilligers dagelijks gratis laatste wensen vervullen van immobiele, terminale patiënten m.b.v. speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances. Wij zoeken daarom sponsors; tegen betaling kan een sticker (vanaf €25,- excl. BTW per sticker) meereizen op de bolide van Kimberly en Frank. Die sticker moet dan wel zelf aangeleverd worden. De helft van de sponsoropbrengsten zullen worden gedoneerd aan de Stichting Ambulance Wens’, aldus Kimberly.

Kijk voor meer info op: www.kimberlyontour.nl en www.megarun.nl

Info & boekingen Feestartiesten.nl / +31 (0)72 5054229
Socialmedia Facebook Instagram-logo Youtube-logo
Productie Jeroen Dirksen
Studio Music Experience
Backing vocals H. Hennipman, J. Dirksen
NL tekstbewerking Frank Hennipman
Clipproductie Starartiesten
Fotografie en artwork Robert gort
RTV Promo & Marketing: HubscH Media / info@hubschmedia.nl / +31 72 5054229 / +31 6 11078010

Videoclip:

Back To Top