skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
Pascal Shippers – Ik heb aan je ski’s gelikt

Pascal Schipper en DJ BEE gaan voor de Après-ski Hit 2020!

Het moet de Après-ski Hit van 2020 worden, Pascal Schipper ft. Dj BEE ‘Ik heb aan je ski’s gelikt’. Het kon natuurlijk niet uitblijven, nadat de originele single ‘Ik heb aan je fiets gelikt’ in 2016 een regelrechte hit was, zoekt Pascal Schipper samen met Dj Bee ditmaal de Après-ski gangers in Oostenrijk op.

De tekst van het liedje komt uiteraard weer uit de hit-pen van René Karst. Door het jarenlange netwerk welke Feestartiesten.nl in Oostenrijk heeft, hopen we met de single ‘Ik heb aan je ski’s gelikt’ hetzelfde effect te creëren als met het origineel. In de eerste week van januari is Pascal naar Oostenrijk geweest om daar samen met DJ Bee de clip op te nemen die gemaakt is door Ger Oerlemans.

Afgelopen zomer is Pascal een samenwerking aangegaan met platenmaatschappij Storm Records en boekingskantoor Feestartiesten.nl. Bert Schenau de eigenaar van Storm Records en Feestartiesten.nl was gelijk super enthousiast en al snel stond Pascal in de Alkmaarse muziekstudio van Ger Oerlemans om de single in te zingen. Pascal: ‘Als entertainer ben ik enorm blij met deze samenwerking’. Feestartiesten.nl is al jaren toonaangevend in de muziekwereld, ‘Ik zit er echt op mijn plek’ aldus Pascal.

Plug en Promotie lopen via HubscH Media promotie. Voor aanvragen kunt u contact opnemen met 072 5054229 / info@hubschmedia.com. Pascal is vanaf januari 2020 exclusief te boeken via Feestartiesten.nl.

Website www.pascalschipper.nl 
Info & boekingen Pascal Schipper:    / DJ Bee:   
Productie & arrangement Ger Oerlemans
Studio Oerlemans Muziek Producties
Muziek & Tekst Rene Karst
Koor Ingrid Simons, Bert Schenau, Bernard Karsten, DJ Bee
Accordeon Daniël Metz
Artwork PZ Media
Clip Productie Oerlemans Muziek Producties
Project Management Maurice Edelenbosch / UltimateDisk
RTV Promotie HubscH Media / info@hubschmedia.com / +31 72 5054229 / +31 6 11078010

Videoclip:

Back To Top