skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
Sidney Bischoff – Jij bent alles

Sidney Bischoff wijkt met ‘Jij bent alles’ af van zijn repertoire

Gezelligheid, liefde en respect hebben voor elkaar. Dat is de boodschap die Sidney Bischoff probeert over te brengen in z’n nieuwe single ‘Jij bent alles’. Eigenlijk gaat het een beetje over Sidney zelf. Hij houdt van vrolijkheid en is gek met een grote groep mensen die dicht bij hem staan. Die wil hij voor geen goud missen. ‘Jij bent alles’ verschijnt op 13 november 2019 en verschijnt op zijn eigen label Sidney Bischoff Entertainment.

Bram Koning en Hans Aalbers hebben dit lied, net zoals z’n vorige single ‘Samen met vrienden op stap’ samen geschreven. Het geheel is geproduceerd door Hans Aalbers. In eerste instantie moest hij heel erg wennen aan de voorgeschotelde demo. Ook zijn platenbaas Bert Schenau had z’n bedenkingen, maar uiteindelijk zijn ze allebei heel erg blij dat ze hiervoor gekozen hebben.

Sidney is ervan overtuigt dat Hans Aalbers hem inmiddels heel goed kent. ‘Zo heel lang werk ik nog niet met hem samen, maar heb het idee dat hij mij al jaren kent en precies weet wat er bij me past. Nadat ik aangaf dat ik twijfelde zover de demo zei hij… ’Sidney, kom nou maar gewoon naar Nederhorst den Berg en ik zal laten zien en horen dat dit echt iets voor jou is’. Nou, ik heb geluisterd naar de Meester. Die ouwe rot in vak had gewoon gelijk’, meent Sidney.

Tijdens de Koos Alberts Award show werd Sidney achtervolgd door clipregisseur William ten Kate. De beelden daarvan zijn verwerkt.

Website www.sidneybischoff.nl
Info & boekingen Facebook Instagram-logo Youtube-logo
Productie / arrangement Hans Aalbers
Studio Hans Aalbers Recordings
Muziek & Tekst A.L. Koning, H. Aalbers
Backingvocal Bianca Folkers, Astrid Kooijmans, Arkan Venemann
Gitaren Conrad Touw
Midi Hans Aalbers
Artwork Cd-Hamster
Clip Productie De clip volgt in week 47!
Project Management Maurice Edelenbosch / UltimateDisk
RTV Promotie HubscH Media / info@hubschmedia.com / +31 72 5054229 / +31 6 11078010

Videoclip: Volgt later

Back To Top