skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
Martin Vincken – Huisje-Boompje-Beestje

‘Huisje Boompje Beestje’ van Martin Vincken herbergt een hoog feestgehalte

Voor de tweede keer toog Martin Vincken naar The Boom Music studio in Breda om i.s.m. Frank Verkooyen een nieuwe single op te nemen. Het idee om ‘Huisje, Boompje, Beestje’ als single uit te brengen is afkomstig van Frank Verkooyen. ‘Hij belde me op en vertelde dat hij een heel leuk idee had. Frank vroeg zich af of ik er voor open stond. De demo beloofde al veel. Ook het onderwerp sprak mij heel erg aan. Voor een zanger is het niet altijd huisje, boompje , beestje. Je bent vaak op pad en kunt deze 3 woorden beter aanpassen naar Kroeggie , drankje en feestje. Dat is dan ook precies de spreuk die er op volgt’, onthult Martin.

In het wel bekende Café Lowietje aan de Derde Goudsbloemdwarsstraat 2 vonden de opnames van de clip plaats. De beelden zijn geschoten door Ger Oerlemans.

Martin is ook blij met de medewerking van accordeonist Daniël Metz, gitarist Marcel Fisser. Dian Senders en Frank Verkooyen zijn verantwoordelijk voor de backing vocals. Daarnaast is Martin erg tevreden over Robert Gort die de hoesfoto gemaakt. ‘Dat mag ook wel eens genoemd worden’, meent Martin.

De single die op het Storm Records Label verschijnt, is vanaf 29 januari 2020 verkrijgbaar via de bekende portals en streamingdiensten. HubscH Media verzorgt de promotie.

Info & boekingen www.feestartiesten.nl / info@feestartiesten.nl / +31 (0)72 5054229
Socialmedia   
Productie & arrangement Frank Verkooyen
Studio The Boom! Music, Breda,
Muziek & Tekst Hans Louws
Backingvocals Dian Senders, Frank Verkooyen
Accordeon Daniël Metz
Gitaren Marcel Fisser
Fotografie Robert Gort
Artwork Bart-Works.com
Clipproductie Oerlemans Muziek Producties
Projectmanagement Maurice Edelenbosch / UltimateDisk
RTV Promo & Marketing: HubscH Media / info@hubschmedia.nl / +31 72 5054229 / +31 6 11078010

Videoclip:

Back To Top