skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
Demy-de-groot-2712

Nathalie” – De nieuwe single van Demy de Groot

Met een aanstekelijke lach en een stralende persoonlijkheid verovert Demy de Groot de harten van Nederlandstalige muziekliefhebbers. Zijn unieke talent, het brengen van vrolijke liedjes die iedereen de dansvloer op laten gaan, is hij klaar om het land te veroveren.

Demy is ervan overtuigd dat zijn muziek de kracht heeft om mensen blij te maken en te verbinden. Zijn aanpak is eenvoudig: met zijn charisma en muziek wil hij Nederland laten dansen en laten genieten van het moment.

In plaats van een uitgebreide biografie over zichzelf te schrijven, laat Demy liever zijn energieke performance en zijn liedjes het verhaal vertellen. En dat geldt zeker voor zijn nieuwste single, “Nathalie.”

De inspiratie voor “Nathalie” komt voort uit een bijzonder moment in Demy’s leven, toen hij zijn favoriete pizzarestaurant bezocht en daar “Nathalie” ontmoette. Het resultaat is een dijk van een plaat die uw luisteraars niet willen missen.

Met “Nathalie” bewijst Demy de Groot opnieuw zijn veelzijdigheid als artiest en zijn vermogen om feel-good muziek te leveren die een blijvende indruk achterlaat. Deze single belooft de perfecte soundtrack te worden voor de komende dansfeesten.

Pizza

Videoclip:

Back To Top