skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
John-Dame

Zanger John Dame lanceert nieuwe single: “Jouw ogen zeggen alles”

Zanger John Dame, bekend om zijn aanstekelijke lach, sportieve levensstijl en liefde voor het Nederlandstalige lied, kondigt met trots zijn nieuwste muzikale creatie aan: de single getiteld “Jouw ogen zeggen alles”. Naast zijn passie voor zingen ontplooit John zich ook als zelfstandig ondernemer in de financiële dienstverlening en horeca.

Met zijn kenmerkende stijl, die zowel energiek als verfijnd is, heeft John Dame zich snel onderscheiden in de muziekwereld. Zijn veelzijdige talenten omvatten niet alleen het vertolken van nummers, maar ook het componeren ervan. Zijn eerdere creatie, het nummer “Loca”, groeide al snel uit tot een bescheiden hit met meer dan 100.000 views en streams.

Nu, na verschillende succesvolle singles, verrast John zijn publiek met de lancering van zijn nieuwste werk, “Jouw ogen zeggen alles”. Dit uptempo nummer belooft niet alleen een muzikaal hoogstandje te zijn, maar draagt ook een onmiskenbare hitpotentie met zich mee. De aanstekelijke melodie en pakkende tekst zullen luisteraars en kijkers ongetwijfeld in de ban houden.

“Jouw ogen zeggen alles” belichaamt de continue groei en artistieke ontwikkeling van John Dame. Met zijn unieke stijl en onmiskenbare charisma is John vastbesloten om een blijvende indruk achter te laten in de Nederlandstalige muziekscene.

Videoclip:

Back To Top