skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
Liesbeth-Vollebregt-Front2

Liesbeth Vollebregt – Ik lach altijd

Liesbeth Vollebregt, een Nederlandse zangeres, lijkt met haar nieuwe single ‘Ik lach altijd’ een veelbelovende stap te zetten in haar zangcarrière. Deze aanstekelijke Nederlandstalige hit heeft alle juiste ingrediënten om de harten van liefhebbers van gezellige muziek te veroveren. Met een pakkende tekst die voor velen herkenbaar zal zijn en de accordeon die een prominente rol speelt, weet Liesbeth een emotionele snaar te raken.

Hoewel Liesbeth al meer dan 33 jaar zingt, markeert deze single pas haar derde officiële release. Voor dit nummer dook ze de splinternieuwe studio van Frank van Etten in Apeldoorn in, waar ze enthousiast samenwerkte aan het eindresultaat. Liesbeth was de eerste artiest die in Frank’s nieuwe studio opnam, een ervaring die ze als bijzonder ervoer.

Na de opnames deelde Liesbeth het nummer met mensen in haar omgeving, waaronder ook Peter Beense, waarvan haar man Cor geluidsman is. Peter was onder de indruk van het lied en zag potentie. De  videoclip werd opgenomen door Ger Oerlemans.

Vol enthousiasme blikt Liesbeth al vooruit naar de toekomst. Ze heeft de smaak te pakken en is ervan overtuigd dat het niet lang meer zal duren voordat haar opvolger het licht zal zien. Met haar passie voor muziek en de steun van gepassioneerde professionals lijkt Liesbeth Vollebregt klaar voor een veelbelovende muzikale reis.

Videoclip:

Back To Top