skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
1

Peter Beense knipt het lintje door van de splinternieuwe content studio van Hubsch Media B.V.

Met ingang van maandag 11 oktober 2021 biedt Hubsch Media een dienst aan die speciaal voor de muziekbranche is ontworpen. In het onafhankelijke multifunctionele pand gelegen aan De Schrijnwerker 13 te Heiloo kunnen alle personen die werkzaam zijn in de muziekindustrie elkaar daar treffen. Er kan werkelijk van A tot Z alles geregeld worden.

Oprichter Bert Schenau is van mening, dat vanwege de grote veranderingen die de laatste jaren zijn intrede hebben gedaan in de entertainmentwereld, er behoefte is aan een soort content studio waar als het ware alles onder één dak te regelen is. Naast een bespreekruimte voor oa. tekstschrijvers, producers, artiesten, boekingskantoren is een speciaal gedeelte van het pand ingericht als studio. Vanwege de green screen is deze ruimte zeer geschikt voor het maken van een TV programma of fotoshoot. Ook Toppers van Oranje (onderdeel van Hubsch Media) wordt hier opgenomen. Deze studio kan zowel bemand als onbemand worden gehuurd. Daarnaast organiseert Peter Woods regelmatig dagen waar artiesten persfoto’s kunnen laten maken. Het maakt niet uit onder welk label ze vallen…..iedereen is welkom.

Naast mediatrainingen, de mogelijkheid om zangles te nemen en over muziek te praten is het omgaan met social media één van de allerbelangrijkste zaken. Zowel de gevestigde artiesten als de jonge generatie kunnen veel voor elkaar betekenen. Ze kunnen gebruik maken van elkaars ervaringen en truckjes.

Fotocredit: Hans Wennekes

Voor meer informatie of het maken van een afspraak neem vrijblijvend contact op met Hubsch Media.

www.hubschmedia.com

info@hubschmedia.com

072 505 4229

Mobiel: 06-1107 8010

1
3
2
Back To Top