skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
image002

Loew Support: De onzichtbare kracht achter de schermen in de entertainmentsector

[Den Helder 01-12-2023] – Loew Support, een snel opkomend bedrijf in de entertainmentsector, biedt ondersteuning aan verschillende bedrijven door middel van extra handen achter de schermen. Met een focus op het begeleiden van artiesten en gasten, verzekert Loew Support een soepele uitvoering van diverse evenementen. Het bedrijf wordt met passie gerund door Francis Jongbloed, die bekend staat om haar toewijding aan klanttevredenheid en professionele dienstverlening.

Het organiseren en uitvoeren van evenementen vereist een team van professionals dat elk detail beheerst. Bij Loew Support begrijpen we dat artiesten en gasten een zorgeloze ervaring verwachten, en het is ons doel om aan deze verwachtingen te voldoen en zelfs te overtreffen. Van het begeleiden van artiesten van de kleedkamer naar het podium tot het assisteren bij de logistiek van kleine evenementen, zoals het begeleiden van gasten naar hun tafel, staan wij garant voor een hoogwaardige service.

“We zijn trots om de onzichtbare kracht achter de schermen te zijn die ervoor zorgt dat elk evenement vlekkeloos verloopt. Onze missie is om bedrijven in de entertainmentsector te ondersteunen en hen in staat te stellen zich te concentreren op hun creatieve aspecten zonder enige logistieke stress,” zegt Francis Jongbloed, oprichter en eigenaar van Loew Support.

Met een uitgebreide achtergrond in de evenementenbranche en een passie voor klanttevredenheid, begrijpt Francis Jongbloed als geen ander het belang van nauwkeurigheid en efficiëntie.
Loew Support heeft al samengewerkt met verschillende gerenommeerde bedrijven in de entertainmentsector en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd door haar betrouwbaarheid en professionele aanpak.

Voor meer informatie over Loew Support en haar diensten kunt u contact opnemen met Francis Jongbloed via info@loewsupport.nl

Over Loew Support:

Loew Support is een bedrijf gespecialiseerd in het bieden van ondersteunende diensten aan bedrijven in de entertainmentsector. Het bedrijf biedt verschillende services, zoals het begeleiden van artiesten en gasten tijdens evenementen. Met een passie voor klanttevredenheid en nauwkeurigheid heeft Loew Support zich gevestigd als een betrouwbare partner in de branche. Voor meer informatie kunt u terecht op www.loewsupport.nl

Back To Top