skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
Pascal Schipper – Ik ben niet gek!

Feestartiest Pascal Schipper komt met nieuwe knaller: ‘Ik ben niet gek’

Op 29 oktober 2021 is het weer zover voor heel feestvierend Nederland, Pascal Schipper komt met een nieuwe single: ‘Ik ben niet gek! (ik ben een vliegtuig)’. De 34 jarige zanger uit het Drentse Hoogeveen timmert al een tijdje goed aan de weg en we kennen hem natuurlijk van de hit ‘Ik heb aan je fiets gelikt’ waarvoor hij onlangs nog een Gouden Award ontving. De nieuwe single wordt uitgebracht onder het platenlabel Storm Records waar Pascal sinds kort bij is aangesloten. ‘Ik ben trots op deze plaat en op al mijn muziek natuurlijk, maar deze heeft weer iets speciaals. Het is een plaat met een enorme knipoog maar ook een dansbare meezinger’, aldus Pascal. Tijdens de clipopname, die verzorgd wordt door Xandro Media, wordt ook een TIKTOK dansje opgenomen.

Het betekent ook de terugkeer naar de studio van Manfred Jongenelis in Etten Leur. ‘De chemie tussen mij en Manfred hoor je terug in de plaat, Manfred weet de juiste sfeer in mijn naar boven te halen’. Manfred Jongenelis is verantwoordelijk voor de opname, mastering en het arrangement van de nieuwe single. Op de vraag: Wie heeft het liedje geschreven? Antwoord Pascal: ‘Dat kan er maar ééntje zijn, ik ben zo blij met de liedjes van René Karst! Dat gaat wat mij betreft nooit veranderen’.

Website www.pascalschipper.nl
Info & boekingen Feestartiesten.nl / info@feestartiesten.nl / +31 (0)72 5054229
Socialmedia  
Muziek & Tekst René Karst
Productie Manfred Jongenelis
Studio Manfred Recordings
Mastering Manfred Recordings
Koor Jody Pijper, Sharona Jongenelis, Manfred Jongenelis
Accordeon Manfred Jongenelis
Artwork MartinMedia
Clipproductie Xandro Media
Project/Label/Content Management Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)
RTV-promotie HubscH Media / info@hubschmedia.nl / +31 72 5054229 / +31 6 11078010

Videoclip:

Back To Top