skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
long beach

Belangrijke mededeling Muziekreis Turkije!

In de afgelopen twee jaar heeft Toppers van Oranje, in opdracht van reisorganisatie Thema Travel muzikale invulling gegeven aan de Turkije Muziekreis in het Long Beach Resort Hotel Alanya.
Na gedurende deze periode betrokken te zijn geweest bij de artistieke planning, promotie en succesvolle creatieve invulling van alle podia tijdens deze reis, hebben wij geconstateerd dat de handelwijze van Thema Travel aanzienlijk afwijkt van de onze.
Om deze reden hebben wij Thema Travel aan het begin van dit jaar formeel op de hoogte gesteld van ons besluit om niet langer deel uit te maken van de organisatie van hun muziekreis.
Ondanks dit besluit maakt Thema Travel in haar verkoopcampagne op sociale media nog steeds gebruik van ons in de Benelux geregistreerde handelsmerk, naam, logo’s en blijven zij Toppers van Oranje linken naar de verkoop site van Corendon
Hierdoor voelen wij ons genoodzaakt via deze weg te benadrukken dat Toppers van Oranje geen enkele betrokkenheid meer heeft bij de organisatie van de Turkije Muziekreis van Thema Travel.
Alle officiële muzikale vakantiereizen van Toppers van Oranje zijn te vinden op www.toppersvanoranje.tv.
Back To Top