skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
Mark Verkade – If I tell you (Dutch Remix)

Mark Verkade steekt ‘If I tell you’ van René le Blanc in Nederlandstalig jasje

Mark Verkade zit inmiddels al meer dan 15 jaar in de muziek, maar brengt op 9 december 2020 eindelijk z’n allereerste single uit. Het betreft een Nederlandstalige bewerking van ‘If I tell you’ waarmee René le Blanc bekendheid genoot. Dit door Edwin van Hoevelaak geschreven en geproduceerde nummer is door Peter van Kesteren onder handen genomen. In de in Zoetermeer gevestigde Leico Music studio vonden de opnames plaats.

Het idee om iets met deze track te doen werd twee weken geleden geboren. ‘Ik zat tv te kijken en zag René le Blanc het nummer ‘If I tell you’ zingen. Hij is helemaal hot en ik dacht…. daar kan ik misschien ook wel wat mee. Samen met mijn maatjes John Dame en Peter van Kesteren hebben we alleen de eerste zin origineel gelaten. De rest van de tekst die over de liefde gaat is Nederlandstalig. Binnen twee weken is alles gerealiseerd inclusief een supergave clip die opgenomen is door Wesley van de Leur. Er zijn beelden geschoten in mijn woonplaats Monster. Naast een ritje op de ouderwetse Puch over de dijk is er gefilmd bij de molen en bij een ranch met Longhorn koeien’, verklapt Mark.

De inmiddels 36-jarige zanger is ervan overtuigt dat deze stap naar meer gaat smaken. Hij heeft de afgelopen jaren al een groot aantal demo’s aangeboden gekregen, maar daar zat niets tussen waar hij achterstond. Hij probeert zich in ieder geval te onderscheiden als feestartiest / skihutzanger. Tijdens zijn optredens is het hem altijd gelukt om binnen een paar seconden de tent op de kop te zetten. Platenbaas Bert Schenau van HubscH Media / Feestartiesten.nl is van mening dat hij prima in zijn artiestenstal past. Zij kennen elkaar al vele jaren van diverse optredens.

In het dagelijks leven is Mark werkzaam in de betonverwerking. Samen met z’n vader en broertje runt hij het bedrijf www.betonkoning.nl

‘If I tell you (Dutch Remix)’ verschijnt op het Leico Music label en is vanaf 10 december 2020 te streamen via de bekende portals.

Website www.markverkade.nl
Info & boekingen Mark Verkade / 06 24604401
Socialmedia   
Muziek & Tekst Edwin van Hoevelaak
NL-Tekstbewerking Mark Verkade, John Dame
Productie & Arrangement Peter van Kesteren
Studio Leico Music
Mastering Leico Music
Koor Louisa Verwoert, Peter van Kesteren
Gitaar Zonzo Basily
Accordeon Mark Pepping
Clipproductie Wesley van de Leur / W81Photography
Project Management Maurice Edelenbosch / UltimateDisk / Ultimate Management
RTV-Promotie HubscH Media / info@hubschmedia.nl / +31 72 5054229 / +31 6 11078010

Videoclip:

Back To Top