skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
Hans Steiger – Donder nu maar op

Corona wijzigt tijdelijk koers voor 2020

2020 zou het jaar zijn dat er nieuw materiaal zou verschijnen, maar de Corona crisis gooit roet in het eten. Gelukkig biedt het album uitkomst en verschijnt Donder Nu Maar Op!

Zoals eerder werd aangekondigd, zou er in 2020 nieuw materiaal verschijnen van Hans Steiger. Helaas blijkt 2020 ook het jaar van COVID19 en gooit een groot deel van de plannen in de war. De huidige situatie heeft ertoe geleid dat een bezoek aan de opname studio er voorlopig niet in zit. Al betekent uitstel natuurlijk geen afstel! Voor nu is besloten nog een track van het album ‘Niemand Zo Lief’ op single uit te brengen.

‘Kom lazer nu maar op en laat mij voorgoed alleen’

Dat is de boodschap die Hans Steiger mee wil geven in z’n nieuwe single die op 27 mei 2020 wordt gelanceerd. Oorspronkelijk dateert de originele versie uit de jaren 80. De echte fans van Hans zullen het nummer herkenbaar in de oren klinken. Dat kan wel kloppen, want het staat namelijk als track op z’n in 2018 uitgebrachte album ‘Niemand zo lief’.

De verhaallijn gaat over vrouw die vreemd gaat. Natuurlijk heeft haar partner daar veel problemen mee en ziet maar één uitweg, namelijk opdonderen. Hij vindt haar een solist en een egoïst. Hij wil haar niet meer om hem heen hebben omdat ze ook nog met een ander het nest inkruipt. ‘Donder Nu Maar Op’ is via de bekende streamingdiensten te beluisteren.

Website www.hanssteiger.nl
Info & boekingen info@hanssteiger.nl / +31 (0)6 55152196
Socialmedia   Twitter Logo 
Muziek / Tekst P. Kartner / M. Vermeulen, R. Kooymans
Origineel Martin Eden – Donder nu maar op
Productie & arrangement Frank Verkooyen
Studio The Boom! Music
Fotografie Woods Fotografie
Artwork UltimateDisk
Clipproductie Karl Kaspers / Kaska Producties
Cd-persing & Projectmanagement Maurice Edelenbosch / UltimateDisk
RTV Promo & Marketing: HubscH Media / info@hubschmedia.nl / +31 72 5054229 / +31 6 11078010

Videoclip: volgt later

Back To Top