skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
bg slide

Feestweek Brixental 2019

Tussen 16 en 23 maart 2019 vindt het gezelligste muziekfeest tussen de Oostenrijkse bergen voor het 15e jaar plaats. Volgens organisator Bert Schenau gaat dit een verrassende editie worden. ’We gaan groots uitpakken en extra dingen doen. Uiteraard zullen bekende artiesten als Peter Beense en Django Wagner niet ontbreken. Daarnaast nodig ik altijd artiesten ‘in de dop’ uit om de show compleet te maken’, vertelt Bert.

De reden om 14 jaar geleden te starten met dit concept is een vervolg van het Tros Muziekfeest. Deze omroep liet destijds een feesttent plaatsen en kwam met hun leden naar Westendorf. Tal van Nederlandse artiesten kwamen mee. Het bleek een schot in de roos.

In Nederland is Bert de oprichter van Feestartiesten.nl. Het bedrijf is al 25 jaar succesvol op het gebied van entertainment en behoort tot de betere evenementenbureaus van Nederland. ‘Ik heb in Nederland m’n relaties bezocht waar ik al vele jaren artiesten aanlever en nodigde ze uit om met hun vaste gasten naar Westendorf te komen. We hebben er een grote tent neergezet en dat was een groot succes. In de loop van de jaren is de tent uit het straatbeeld verdwenen en heeft plaatsgemaakt voor een openbaar feest. Diverse horecagelegenheden in Westendorf, Ellmau, Brixen I.T. en Kirchberg vormen momenteel het decor van de Feestweek.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en feest gezellig mee !

Feestartiesten.nl T +31(0)72 5054229

 

Verslag feestweek 2018

Back To Top