skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
Ruud Versteeg – niemand is zo bijzonder

Ruud Versteeg pakt muzikale draad met ‘Niemand is zo bijzonder’ weer op

Ruud Versteeg ziet de toekomst weer met een positieve blik tegemoet. De uit Amsterdam afkomstige zanger heeft een groot aantal rumoerige jaren achter de rug en is nu in rustiger vaarwater terecht gekomen. In het verleden bracht hij al een tweetal singles uit, te weten in 2010 ‘Pluk de dag’ en in 2012 ‘Zonder jou’. Zijn doelstelling is om z’n zangcarrière vanaf nu professioneel aan te pakken.

‘Ik heb m’n zaken nu op orde en heb m’n zinnen gezet op een glansrijke carrière in de muziek. Ik hoop dat er een leuke toekomst uit voortvloeit’, onthult Ruud die z’n nieuwe single ‘Niemand is zo bijzonder’ onlangs heeft opgenomen bij Ger Oerlemans in Alkmaar.

De tekst is geschreven door Hans Louws. ‘Met Hans heb ik een goed gesprek gehad. Ik heb hem een aantal ingrediënten meegegeven die hij verwerkt heeft in de tekst. Het resultaat in een lied waar ik zelf achter sta en in geloof. Ik heb lang gezocht naar een bepaalde eigen stijl. Dat is een stijl die niet heel veel gedraaid wordt vanwege de eigenwijze invloeden. Veel artiesten rammen er vaak dezelfde instrumenten in waaronder de accordeon. Als je een liedje maakt waar je qua muziek en tekst achter staat creëer je een eigen identiteit’, meent Ruud.

De titel ‘Niemand is zo bijzonder’ is algemeen. Volgens Ruud kan de achterliggende gedachte voor iedereen anders zijn. ‘Het is een uptempo lied waar je vrolijk van wordt. Negen van de tien mensen kunnen zich vinden in de tekst. Dat vind ik belangrijk. Ik hoop dan ook dat dit het begin is van een reeks nieuwe singles die ik de komende jaren wil uitbrengen’. In ieder geval gelooft Bert Schenau van Storm Records in mij. Met hem ga ik deze muzikale weg bewandelen’, aldus Ruud Versteeg.

Meer info: Facebook 
Boekingen: Feestartiesten.nl / +31 (0)72 5054229
Management: HubscH Management / Hubertus Schenau / Hubschmedia.nl

Muziek & Tekst: Hans Louws
Productie & Arrangementen: Ger Oerlemans
Studio: Oerlemansmuziekproducties.nl
Gitaar: Marcel Fisser
Koor: Ingrid Simons

RTV Promotie & Marketing: HubscH Media / +31 (0)6 11078010

Videoclip:

Back To Top