skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
rene eshujijs

René Eshuijs geniet van het leven!

René Eshuijs erg trots op z’n nieuwe single ‘Zing, Lach, Drink (Geniet van het leven)’

René Eshuijs slaat met z’n nieuwe single ‘Zing, Lach, Drink (Geniet van het leven)’ de spijker op z’n kop. Genieten van het leven, zingen, lachen en drinken staan bij René hoog in het vaandel. Dat inspireerde tekstschrijver René Portegies om pakkende zinnen op papier te zetten. De productie en opname vond plaats in de studio van Ger Oerlemans te Alkmaar.

Van het begin tot het eind is René betrokken geweest bij de productie van deze single. ‘Omdat ik al vele jaren met bovenstaande vakmensen samenwerk, weten we wat we aan elkaar hebben. Het was eigenlijk de bedoeling om een wals te lanceren, maar unaniem is uiteindelijk gekozen voor een feestnummer. De titel past daar uitstekend bij. Het lied begint rustig en krijgt al snel een versnelling. Ingrid Simons is ingehuurd voor het koorwerk en Daniël Metz van de Mon Amour Band speelt de accordeonpartijen. De handjes kunnen de lucht in’ voorspelt René.

‘Naast een waanzinnig goede producer, die de laatste tijd goed aan de weg timmert, staat Ger Oerlemans ook te boek als een vakbekwame clipproducent. We hebben besloten om de beelden te schieten in Carihuela aan de Costa del Sol. Met een stralend zonnetje aan de hemel in een prachtige omgeving heeft dat prachtige beelden opgeleverd’, aldus René.

Over de hoesafbeelding, die ontworpen is door Robert Gort, is René ook erg te spreken. Zijn drie passies: zingen, lachen en een heerlijk pilsje drinken vertolken de rode draad van het nummer.

Back To Top