skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
Martin Vincken

Martin Vincken lanceert vrolijke smartlap ‘Jij hebt mij weer voorgelogen’

Met ‘Jij hebt mij weer voorgelogen’ laat Martin Vincken horen dat hij meer kan dan alleen feestnummers vertolken. Het lied is geschreven door Hans Louws en de opnames vonden plaats bij Ger Oerlemans in Alkmaar. Martin heeft gekozen om de single uit te brengen bij Storm Records en ziet de hernieuwde samenwerking met platenbaas Bert Schenau helemaal zitten.

‘Ik ben een tijdje weggeweest bij Bert, maar heb na een goed gesprek met Bert besloten om weer terug te keren. Het voelt in ieder geval als ‘thuis komen’. Ik heb hem m’n nieuwe single laten horen en hij was erg enthousiast. Bert gaf aan dat hij dit één van mij commercieelste platen vond. Het is een goede radioplaat en hoop dat alle stations hem oppikken. Het is een aanstekelijk liedje dat als een oorwurm in je oor blijft zitten’, meent Martin.

Martin gaf Hans Louws een aantal tools mee waar de tekstschrijver vervolgens mee aan het werk is gegaan. ‘Het is wel een sombere tekst die gaat over een vrouw die haar man heeft bedrogen en belogen. Ze gaat vreemd en heeft een ander. Hij zag het allemaal niet aankomen omdat hij altijd goed voor haar was geweest. De verhaallijn van de vrolijke smartlap wordt door een figurerend stelletje uitgebeeld in de clip die grotendeels op de heide is opgenomen door Ger Oerlemans.

Info & boekingen www.feestartiesten.nl
Socialmedia    clip volgt 12/9!
Productie & arrangement Ger Oerlemans
Studio Oerlemans Muziek Producties
Muziek & Tekst (track 1) Hans Louws
Muziek & Tekst (track 2) Co van Raaijen
Backingvocals Ingrid Simons
Accordeon (track 1) Daniël Metz
Gitaar (track 2) Marcel Fisser
Fotografie & artwork Robert Gort
Clipproductie Oerlemans Muziek Producties
Projectmanagement Maurice Edelenbosch / UltimateDisk
RTV Promo & Marketing: HubscH Media / info@hubschmedia.nl / +31 72 5054229 / +31 6 11078010

Videoclip:

Back To Top