skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
John Dame – Loca

John Dame laat zich inspireren door de Spaanse zon

John Dame zit ondertussen ruim 23 jaar in het artiestenvak en was voornamelijk actief in Zuid-Holland. John hoopt dat hij het gemiddelde aantal optredens van 80 per jaar kan opschroeven naar een getal tot ver boven de 150. Z’n nieuwe single ‘Loca’ kan daar een steentje aan bijdragen. Daarvoor ging hij onlangs in gesprek met Bert Schenau van Feestartiesten.nl.

De Spaanse zon en het Spaanse land inspireerden John tot het schrijven van een tekst. ‘Ik had een melodie in het hoofd die bleef hangen. Daarmee ben ik naar producer Peter la Haye gegaan om mijn wens in vervulling te laten gaan. Vorig jaar heb ik door hem de single ‘Papa’ van Stef Bos nieuw leven in laten blazen. Ik heb gewoon een muzikale klik met die man en gunde hem de opvolger ook. Om het Spaanse gevoel over te brengen vond ik dat een Spaans gitaartje en een saxofoon niet mochten ontbreken. Dat levert gelijk het Spaanse gevoel op’, meent John die de Costa del Sol als z’n tweede huis ziet.

Naast Peter la Haye en Bert Schenau behoort cameraman Ron Schmid ook tot het team van John Dame. ‘Al deze mensen geloven in het liedje dat op het Tip Top label verschijnt. Als dit nummer wordt omarmt door het publiek is dit voor mij het begin van nieuw muzikaal tijdperk, aldus Dame.

Bert Schenau gaat z’n best doen om hem leuke optredens aan te bieden. Daarnaast is de kans groot dat hij in 2020 wordt toegevoegd aan de line up van de Feestweek in Oostenrijk.

De single ‘Loca’ is vanaf woensdag 3 juli te downloaden bij de bekende portals en te streamen via de welbekende aanbieders.

Info & boekingen Feestartiesten.nl / +31 (0)72 5054229
Socialmedia Facebook Instagram-logo Youtube-logo
Productie Peter van Kesteren
Studio La Haye Sound Productions
Mastering Promastering.nl
Muziek & Tekst (Origineel) J. Erixson, Rabitt, A. Tauchert Soler, S. Triebel, A. Zuckowski
NL-tekstbewerking John Dame, Peter van Kesteren
Koor Desiree Surie
Fotografie Henk Ros / Artfotos
Artwork Nash Music
Clipproductie Ron Schmid / VisualsMedia
Projectmanagement UltimateDisk
RTV Promo & Marketing: HubscH Media / info@hubschmedia.nl / +31 72 5054229 / +31 6 11078010

Videoclip:

Back To Top