skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
Jay Jay Bauer – Geef me

Jay Jay Bauer gelijk enthousiast over z’n nieuwe single ‘Geef me’

Tijdens de lancering van z’n vorige single ‘Nog steeds verliefd’ liet Jay Jay Bauer al doorschemeren dat hij blij was met de sound die naar eigen zeggen goed bij hem past. Ook de samenwerking met Ger Oerlemans, Bert Schenau, Marcel Fisser en Ingrid Simons bevalt hem prima. In tegenstelling tot z’n vorige twee singles was niet Tony Anderson maar Hans Louws verantwoordelijk voor de tekst en muziek van het nieuwe nummer ‘Geef me’.

Het lied met een hoog gitaargehalte lag al een tijdje bij Ger Oerlemans op de plank. ‘Ik hoorde het lied en was gelijk super enthousiast. Het onderwerp sprak me ook erg aan. Ook Bert Schenau van Storm Records was onder de indruk. Hij heeft me uitgenodigd om tijdens de 6 daagse Horecareis Brixental die plaatsvindt van 24 t/m 29 maart in Oostenrijk ‘Geef me’ te promoten. Naast mij gaan er nog een aantal gezellige artiesten mee. Ik verheug me er nu al op’, verklapt Jay Jay.

De beelden voor de clip zijn geschoten bij Event Center Fokker in Hoofddorp. Volgens Jay Jay zorgen de donkere ruimte, de rook, de spotlight en de mooie dame voor een schitterend resultaat.

Website www.jayjaybauer.nl
Management & boekingen www.feestartiesten.nl / info@feestartiesten.nl / 072 5054229
Socialmedia Facebook Instagram-logo Twitter-logo Youtube-logo
Productie Ger Oerlemans
Studio Oerlemansmuziekproducties.nl
Backing vocals Ingrid Simons
Gitaar Marcel Fisser
Fotografie Fotostudio van den Engh
Artwork Artiest Ontwerp
Clipproductie Oerlemansmuziekproducties.nl
RTV Promo & Marketing: HubscH Media / info@hubschmedia.nl / +31 72 5054229 / +31 6 11078010

Videoclip:

Back To Top