skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
FEESTWEEK BRIXENTAL 2019

Feestweek Brixental 2019

Tussen 16 en 23 maart 2019 vindt het gezelligste muziekfeest tussen de Oostenrijkse bergen voor het 15e jaar plaats. Volgens organisator Bert Schenau gaat dit een verrassende editie worden. ’We gaan groots uitpakken en extra leuke dingen doen. Uiteraard zullen bekende artiesten als Django Wagner en John de Bever niet ontbreken. Daarnaast nodig ik altijd artiesten ‘in de dop’ uit om de show compleet te maken’, vertelt Bert.
In Nederland is Bert de oprichter van Feestartiesten.nl. Het bedrijf is al 25 jaar succesvol op het gebied van entertainment en behoort tot de betere evenementenbureaus van Nederland.

Diverse horecagelegenheden in Westendorf, Ellmau, Brixen I.T. en Kirchberg vormen momenteel het decor van de Feestweek.

Voor deze jubileum editie zijn er o.a. optredens te verwachten van  Demy de Groot, Sienneke, De band Total Eclipse, Django Wagner, Feestartiest Irvine, Helemaal Hollands Erik van Klinken Die Cappuccinos, Pierre van Dam, Net als Guus Rene Karst Marco de Hollander Otto Lagerfett Sidney Bischoff Johnny Romein The Festy Boys Tony Anderson, Hessel Wijkstra & Ineke, speciale gast is TINO MARTIN presentatie Stefan Storm.

Wilt u een centraal gelegen accommodatie in het Brixental boeken ?
Reserveer dan voordelig en snel via www.feestartiesten.nl T +31(0)72 5054229

Verslag feestweek 2018

Back To Top