skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
Erik van Klinken – onderweg naar jou

Bram Koning schrijft ‘Onderweg naar jou‘ voor Erik van Klinken

Erik van Klinken was al enige tijd op zoek naar een leuke cover die hij nieuw leven in wilde blazen. Zo, uit het niets, kreeg hij van Bram Koning het compleet nieuwe liedje ‘Onderweg naar jou’ toegestuurd. Erik was gelijk enthousiast over de melodielijn. ‘Vanaf het eerste deuntje had ik iets van…geweldig. Ik heb hem al een paar keer live gezongen en het refrein werd direct opgepakt. Het publiek zong gelijk mee en dat is voor mij een goed teken’, meent Erik.

Het onderwerp spreekt Erik erg aan. Volgens de zanger uit Emmen heeft iedereen in het leven wel eens een moment waarin je je afvraagt of je partner nog wel de ware voor je is. ‘Ik ben op zoek gegaan naar iemand die leuker is dan mijn Monique. Nog steeds ben ik aan het zoeken. Elke dag met haar is leuk’.

‘Onderweg naar jou’ is opgenomen bij Hans Aalbers Recordings in Nederhorst den Berg. Het was voor Erik de eerste keer dat hij met deze hoog aangeschreven producer heeft samen mogen werken. Erik vergelijkt hem met een trainer van een topclub en is blij dat hij in z’n team mag spelen.

In de buurt van Emmen zijn door Ger Oerlemans beelden geschoten voor de clip. Vervoersmiddelen spelen de hoofdrol. Naast een trein, bus en taxi besluit hij per trekker met een hooikar erachter huiswaarts te gaan…..

De single is vanaf 19 juni verkrijgbaar en verschijnt bij Storm Records.

Website www.erikvanklinken.nl
Info & boekingen Facebook Instagram-logo Youtube-logo
Productie / arrangement Hans Aalbers
Studio Hans Aalbers Recordings
Backingvocal Wiesje Westerlaken, Bram Koning
Gitaren Marcel Fisser
Clip Productie Oerlemans Muziek Producties
RTV Promotie HubscH Media / info@hubschmedia.com / +31 72 5054229 / +31 6 11078010

Videoclip:

Back To Top