skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
Erik van Klinken – Levenslang

Erik van klinken brengt ‘Levenslang’ alsnog uit op single

Op het in 2017 gelanceerde album ‘Lekker Doodgewoon’ van Erik van klinken staat een nummer dat veel voor hem betekent. We hebben het dan over het door Bram koning geschreven lied ‘Levenslang’, dat Erik destijds opnam bij Jeroen Dirksen. Tegenwoordig werkt Erik samen met Hans Aalbers Recordings in Nederhorst Den Berg. In deze studio heeft Erik ‘Levenslang’ opnieuw ingezongen.

Erik maakt er geen geheim van dat het een autobiografisch nummer is. Het is een lied met een bepaalde boodschap. ‘Ik heb zelf het nodige meegemaakt. Ik heb 13 jaar lang een eigen uitgeverij gehad en ging in 2010 failliet. Daarna een jaar werkloos en mijn vrouw werkte bij een makelaarskantoor die ook failliet ging. Dan zie je veel mensen uit je ‘vriendenkring’ verdwijnen. Je bent dan voor velen niet interessant meer. Je telt niet meer mee. Daarentegen leer je dan ook je ECHTE vrienden kennen. Een aantal vrienden stonden op en hebben me meegeholpen zodat ik verder kon met de muziek en met mijn werk als glazenwasser waar ik toen mee was gestart. Deze mensen krijgen van mij levenslang’, aldus Erik.

Momenteel staat Erik vrolijk in het leven en is ontzettend blij en vooral dankbaar dat hij nu weer dingen kan doen waarvan hij geniet. ‘We hebben een tijd gekend waar we alle touwtjes aan elkaar moesten knopen. Destijds werden er veel spulletjes verkocht vanuit de schuur en de zolder. In de supermarkt werden hoofdzakelijk alleen maar afgeprijsde artikelen gekocht. Daarom genieten we nu des te meer van de kleine dingetjes in het leven. Ik heb sinds 2014 weer een fantastische mooie baan en mijn zangcarrière gaat geweldig’, onthult van Klinken.

‘Levenslang’ verschijnt op het Storm Records label en is vanaf 13 november verkrijgbaar.

Website www.erikvanklinken.nl
Info & boekingen Facebook Instagram-logo Youtube-logo
Muziek & Tekst A.L. Koning, J. Dirksen
Publishing BMG / Talpa Music
Productie / arrangement Hans Aalbers
Studio Hans Aalbers Recordings
Backingvocal Marjolein Schepers, Bram Koning
Gitaren Marcel Fisser
Artwork Maatreclame.nl
Clip Productie Oerlemans Muziek Producties
Projectmanagement Maurice Edelenbosch / UltimateDisk
RTV Promotie HubscH Media / info@hubschmedia.com / +31 72 5054229 / +31 6 11078010

Videoclip:

Back To Top