skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
DJ DES – The Greatest

DJ-JES covert klassieker van Whitney Houston

Op woensdag 15 mei 2019 start HUBSCH Media met de promotie van de jongste productie van DJ-JES, getiteld ‘The Greatest’. Het betreft een cover van Whitney Houston’s ‘Greatest Love Of All’. Een aantal jaren geleden lanceerden de Toppers ook al een cover van deze klassieker. DJ-JES heeft zijn versie zelf geproduceerd en de zang is opgenomen in de studio van Peter La Haye.

De bewerking van DJ-JES, die grotendeels in het Nederlands wordt gezongen is geschreven door Chris Cohen. Alleen het refrein wordt in het Engels vertolkt. DJ-JES wordt muzikaal bijgestaan door de uit Den Haag afkomstige zanger Michael Angelo. Volgens DJ-JES bevat zijn versie een enorme discobeat en is daarom een bijzondere meedeiner geworden.

Naast z’n drukke bestaan als DJ in de regio Den Haag – Amsterdam produceert hij de laatste drie jaar zelf nummers. Om met deze cover toch een groter publiek te trekken nam hij contact op met Bert Schenau van HUBSCH Media. DJ-JESS is ervan overtuigt dat deze manier van pluggen meerdere deuren gaat openen. Het nummer zal overigens zonder bewegende beelden op Youtube worden geplaatst.

Info & boekingen www.dj-jes.nl / djjesmuziek@gmail.com
Socialmedia Facebook Instagram-logo Youtube-logo
Productie / arrangement Peter van Kesteren
Studio Lahayesoundproductions.nl
Mastering Promastering.nl
NL tekstbewerking Chris Cohen
Leadvocal Michael Angelo
RTV Promotie HubscH Media / info@hubschmedia.com / +31 72 5054229 / +31 6 11078010

Videoclip:

Back To Top