skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
Demy Hop Hop

Demy de Groot “Hop Hop “

Demy de Groot brengt unieke viool- en klarinetgeluiden samen in zijn nieuwe single ‘Hop Hop’
Niet de standaard accordeon maar viool- en klarinetgeluiden ingespeeld door de multi-instrumentalist Emil Szarkowicz aangevuld met de gitaar van Marcel Fisser maken de nieuwe single van Demy de Groot bijzonder. Daarnaast rapt de zanger uit Capelle aan den IJssel ook nog een stukje in het zomerse nummer ‘Hop Hop’. Zowel Emil als Marcel staan erg hoog aangeschreven als het om muzikanten gaat. Emil maakt deel uit van 3JS band. Marcel kennen we als oprichter van de Marcel Fisser band en als bandleider van vele grote artiesten in Nederland.
Volgens Demy krijgt ‘Hop Hop’ door de toevoeging van de viool en klarinet een verrassende nieuwe sound. ‘Het is een bijzonder mooie productie geworden. Het idee kreeg ik aangereikt door het team van Platenlabel Plus 31 Records waar ik onlangs een samenwerking ben aangegaan voor de komende drie jaar. Samen met Bert Schenau en zijn team hoop ik mijn carrière op een hoger niveau te tillen’, onthult Demy.
De verhaallijn van het complete nieuwe nummer gaat over een meisje die hij van vroeger kent. Op een gegeven moment komen ze elkaar weer tegen. Demy vraagt zich af of ze nog net zo leuk is als toen. Dat is ze helemaal en opeens liggen ze samen in bed…
Omdat de videoclip de juiste uitstraling moest krijgen toog Demy naar het Spaanse Malgrat de Mar. ‘Ik ben van mening dat, als we de clip in Hoek van Holland hadden opgenomen, het ‘net niet’ resultaat hadden gekregen. Ik hoop dan ook dat iedereen deze zomer ‘Hop Hop’ en het meezinggedeelte ‘Na na na’ niet meer uit z’n hoofd krijgt’, glundert Demy.
Website: www.demydegroot.nl
Management & boekingen: Plus31 Records / www.plus31records.nl / Humbertus Schenau
Socialmedia:
Muziek / Tekst: G. T. L. The, J. T. G. The, B. Schenau, G. Oerlemans / C. Cohen, D. Grootenboer
Productie & Arrangementen: Ger Oerlemans
Studio: Oerlemansmuziekproducties.nl
Koor: Ingrid Simons
Gitaar: Marcel Fisser
Viool: Emil Szarkowicz
Klarinet: Emil Szarkowicz
Videoclip: Oerlemansmuziekproducties.nl
Fotografie: Jim Hoogendorp
Artwork: Artiestontwerp.nl
RTV Promotie & Marketing: HubscH Media / info@hubschmedia.nl / +31 72 5054229 / +31 6 11078010

HOP HOP DEMY

Meer Info: 072 5054229

Demy de Groot "Hop Hop"

Demy de Groot "Stop"

Demy de Groot "He"ja jij "

Back To Top