skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
De Jonges – Laat toch gaan

De Jonges debuteren op single met ‘Laat toch gaan’

“Het blijft spannend als je met een eerste single komt”…..Dat staat te lezen op de Facebookpagina van De Jonges. Ze doelen daarbij op hun zomersingle ‘Laat toch gaan!’ die i.s.m. producer Ger Oerlemans, tekstschrijver Tony Anderson én platenlabel Storm Records is gemaakt. In ieder geval geven Jesse en Kevin Koeman hiermee een startschot dat wat hun betreft nog lang mag duren.

Jesse en Kevin kennen elkaar uit de musicalwereld. Het klikte zelfs zo goed dat ze besloten om als duo verder te gaan. In hun favoriete café in Uithoorn kregen ze al snel de naam ‘De Jonges’ toegekend. Vooral de Amsterdamse gezelligheid die ze brachten met nummers van oa. Peter Beense, André Hazes en René Froger resulteerden altijd in succes.

Om landelijke bekendheid te genieten leek het De Jonges gepast om zelf maar eens de studio in te duiken om een eigen single op te nemen én uit te brengen. Zo gezegd….zo gedaan. Ze namen contact op met Ger Oerlemans en vertelden dat ze graag een Nederlandstalige meezinger wilden hebben overgoten met een schlagersausje. Tony Anderson heeft speciaal voor hen een op de huid geschreven tekst geschreven waar De Jonges heel erg blij mee zijn. Volgens Jesse en Kevin zing je het lied na één keer horen al luidkeels mee.

‘We gaan nu qua optredens ook echt doorpakken en hebben daarvoor contact opgenomen met Bert Schenau van Feestartiesten.nl. Hij kan veel voor ons betekenen en niet alleen in Nederland. Hij verzorgt ook veel optredens in Westendorf tijdens de wintersport. Wij zijn daar ook een paar keer geweest en dat is precies wat we willen…Het dak moet er gewoon af’, aldus Jesse.

‘Laat toch gaan’ is vanaf 16 juli te streamen via de bekende kanalen. De clip, opgenomen door Ger Oerlemans, is te bewonderen op Youtube en de socials van De Jonges.

Website N.v.t.
Info & boekingen www.feestartiesten.nl / info@feestartiesten.nl / +31 (0)72 5054229
Socialmedia   
Origineel Anne Maria Zimmerman – Scheiß egal
Muziek & Tekst Dieter Bohlen
NL-tekstbewerking Tony Anderson (René Portegies)
Productie & Arrangement Ger Oerlemans
Studio Oerlemansmuziekproducties.nl
Mastering Oerlemansmuziekproducties.nl
Koor Ingrid Simons
Gitaar Marcel Fisser
Keyboard, Bas, Drums, Percussie Ger Oerlemans
Fotografie Ger Oerlemans
Artwork Jesse Koeman
Clipproductie Oerlemansmuziekproducties.nl
Label/Project/Content Management Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)
RTV Promo & Marketing HubscH Media / info@hubschmedia.nl / +31 72 5054229 / +31 6 11078010

Videoclip:

De Jonges boeken?

Neem contact op voor de speciale promotie gage!

Back To Top