skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
Bowie Bos

Bowie Bos “Ondertussen”

Nieuwe single van Bowie Bos is vrolijk en heeft een lekkere beat
Bowie Bos omschrijft z’n nieuwe single ‘Ondertussen’ als een vrolijk uptempo lied met een lekkere beat eronder. De 22 jarige uit Amsterdam afkomstige zanger was al een tijdje aan het onderzoeken welke richting hij muzikaal op wilde gaan. Het viel hem op dat veel van zijn favoriete nummers geschreven waren door Hans Louws. Zijn liedjes worden volgens Bos geschreven met een bijzondere tekstbeleving.
‘In maart van dit jaar stuurde ik Hans een berichtje met het verzoek of hij iets voor mij zou kunnen betekenen. Ik gaf aan wat ik wilde en noemde daarbij een aantal zangers waarvan ik vond dat zij leuke muziek maakten. Even later hebben we in een telefonisch gesprek van ruim een uur enkele details besproken. Hans klonk erg enthousiast en een paar weken later was de demo van ‘Ondertussen’ gereed. Mijn vriendin en ik waren super tevreden over de tekst die perfect bij mijn leeftijd past. Ook over de beat waren we allebei zeer te spreken. Uiteindelijk heeft Ger Oerlemans ‘Ondertussen’ geproduceerd. Daarbij hebben Marcel Fisser, Daniël Metz en Ingrid Simons ook een steentje bijgedragen. Als je het doet, moet je het met goede muzikanten doen. Het resultaat spreekt voor zich’, aldus een trotse Bowie.
Omdat ‘Ondertussen’ een vrolijk nummer is moest dat natuurlijk ook vertolkt worden in de clip die opgenomen is op het strand. ‘Je ziet dansende mensen met cocktails in de hand genieten met als gevolg een gezellig sfeertje’, glimlacht Bowie.
Meer Info: Bowiebos@hotmail.com / +072 5054229
Socialmedia:
Muziek / Tekst: Hans Louws
Productie & Arrangementen: Ger Oerlemans
Studio: Oerlemansmuziekproducties.nl
Keyboard/drums: Ger Oerlemans
Koor: Ingrid Simons
Gitaar: Marcel Fisser
Accordeon: Daniël Metz
Videoclip Productie: Oerlemansmuziekproducties.nl
Fotografie & Artwork: Robert Gort
RTV Promotie & Marketing: HubscH Media / 072 5054229

Meer Info: 072 5054229

Bowie Bos "Ondertussen"

Back To Top