skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
zweibierohnebaco

Zwei bier ohne Baco

Het repertoire bestaat uit de beste Duitse Rocknummers, de bekendste Duitstalige meezingers, de mooiste Schlagers en natuurlijk de beste après skimuziek. Maar ook binnen dit thema geschikte Nederland- en Engelstalige muziek. Elk gewenst repertoire kan geboden worden.

1 1


Tot December 2015 stond deze act bekend als ‘Hansi, Dré und Marcus’. Met deze act hebben vele mooie optredens plaats gevonden. Tijdens ‘Das Foute Bierfest’ in Assen werden meerdere optredens verzorgd, in Zwolle stonden ze op het podium van Radio NL, in maart werd afgereisd naar oostenrijk voor de feestweek van Feestartiesten.nl. Ook in het voorjaar van 2015 waren ze daar weer van de partij. Verder stonden de mannen op de grootste bier- en oktoberfesten van Nederland, maar werdt opgetreden tijdens bedrijfs(thema)feesten. Zo wordt er o.a. intensief samengewerkt met “Snowworld” in Zoetermeer. André (Dre) besloot echter vanwege andere drukke werkzaamheden te stoppen met deze act. Deze gaat dan nu ook als duo onder de naam ‘Zwei Bier ohne Baco’verder.

‘Zwei Bier ohne Baco’ is te boeken als losse act, maar kan ook een complete show verzorgen binnen het thema. als compleet en volledig thema. Dan komen ze met een complete aankleding waaronder een ‘Alpendecor’, een DJ-set en een uitstekende Feest DJ, twee sneeuwmachines, lichtshow en volledig geluid. Ook kunnen andere artiesten binnen dit thema door hen worden vastgelegd.

‘Zwei Bier ohne Baco’ is niet alleen te boeken voor de onderstaande gelegenheden (Après skifeesten, Oktoberfesten en Bierfesten), maar ook voor Schlagerfestivals en Duitse avonden.

Te boeken voor:
Privé-feesten: verjaardagen, tuinfeestjes
Horeca: kermis, voetbal, evenementen, Après ski, bierfeesten, carnaval
Zakelijk: personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, evenementen.

Informeer naar de mogelijkheden en/of boek deze Après ski/Oktoberfest sensatie nu voor een geslaagd feest!

1 1

Gage: € 995,-
Tijd: 1 x 45 min

Back To Top