skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
Zanger Rinus

Zanger Rinus

De nieuwe internet-sensatie van Nederland!! Deze Drachtenaar zet heel Nederland op z’n kop met zijn singles. De Wereld Draait Door, Carlo & Irene, Radio 538, 3 FM, allemaal hebben ze al aandacht besteedt aan deze singles.

Zanger Rinus, die eigenlijk Rinus Dijkstra heet, vergaarde in korte tijd grote populariteit op internet door hits als “Hey Marlous”, “Het meisje van de oliebollenkraam” en “Met Romana op de scooter”.

1 1

In 2009 bracht Rinus het nummer Hey Marlous uit, een bewerking van het nummer Schöne Maid, hast Du heut’ für mich Zeit van de Duitse zanger Tony Marshall uit 1972. Hey Marlous gaat over zangeres Marlous Oosting. Onder het grote publiek kreeg hij bekendheid met het nummer doordat De Wereld Draait Door er in een uitzending aandacht aan besteedde in de rubriek ‘De TV draait door’.
Hierna volgden nog meer clips zoals He Kastelein (2010) en Met Romana op de Scooter. Het laatste nummer werd op 8 juli 2011 op YouTube gezet en haalde binnen 5 dagen meer dan 300.000 ‘views’. Het nummer trok ook internationaal bekijks: op het gerenommeerde Amerikaanse nieuwsblog Huffington Post werd een artikel aan de clip besteed.

Rinus werkt en woont in Drachten en woont sinds 1998 samen met zijn vrouw Deborah. Zij gaat vaak met Rinus mee naar optredens, maar haar aanwezigheid kan niet gegarandeerd worden.

1 1

Gage: € 795,-
Tijdsduur: 1 x set in overleg

Youtube

Actueel

Video’s

Foto’s

Zanger Rinus
Back To Top