skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
Yves Berendse

Yves Berendse

De getalenteerde Zandvoortse zanger Yves Berendse werd geboren 29 oktober 1993 te Haarlem.
Op zijn achttienjarige verjaardag werd er door zijn ouders een surprise party georganiseerd in zijn stamcafé de Klikspaan. Diverse artiesten traden deze avond voor Yves op en het was die avond dat Yves zelf de microfoon pakte en als surprise voor zijn ouders een aantal nummers zong. Dit werd door de aanwezige gasten met zoveel enthousiasme ontvangen dat Yves vele weekenden in zijn stamcafé de microfoon ter hand nam en de gasten vermaakte met zijn optredens, wat eigenlijk met een geintje ontstond pakte voor Yves uit tot een passie.

1 1

Yves repeteerde vele avonden na zijn studie, diverse covers en zijn repertoire varieerde van Gordon tot Rene Froger en van Guus Meeuwis tot Tom Jones en werd gevraagd om wekelijks de entertainment te verzorgen in zijn stamcafé de Klikspaan dit werd een succes en iedere laatste zondag van de maand nodigde Yves een collega zanger uit in Zandvoort ,zodoende deed hij veel ervaring op.

Yves nam zanglessen en liet eigen orkestbanden maken om zich te onderscheiden van de vele zangers en zangeressen . Hij nam deel aan diverse Talentenjachten en verwierf overal minimaal een top 3 notitie door het gehele land. Dit sterkte Yves om zijn ziel en zaligheid te gaan richten op muziek. Dit werd versterkt door de verzoeken die binnen kwamen en komen voor optredens, van Amsterdam tot Groningen van Zandvoort tot aan Maastricht en zelfs in buitenland waar Yves in Spanje, Ibiza, Curacao een veel gevraagd zanger is geworden.

Nu 3 jaar later is Yves uitgegroeid tot een gerespecteerd artiest die in vele provincies in Nederland een graag geziene gast is. Onlangs tekende hij een platencontract bij het grote Dino Music waar voor hem en o.a. Andrè Hazes jr, Wolter Kroes, Jeroen van der Boom, Thomas Berge de beste liedjes worden verzameld. Ook won hij een Buma NL Award voor het grootste talent van 2016. Yves is ontzettend gedreven en gepassioneerd en het lijkt erop dat Yves zijn carrière een lange dreigt te worden.

1 1

Gage: € 2995,-
Tijdsduur: 1 x 30 minuten

Youtube

Actueel

Video’s

Foto’s

Yves Berendse
Back To Top