skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
Falko-on-Sax

Wayland & Falko on Sax

Stel je eens voor dat je naast goede jeugdvrienden ook de passie voor muziek (maken) deelt én altijd het plezier opzoekt. Dat zijn elementen die ons hebben geïnspireerd om een unieke act te vormen onder de naam Wayland & Falko on Sax. Het avontuur brengt ons op dikke housefeesten, dampende apres-ski in Oostenrijk, chique (zakelijke) events, mooie bruiloften binnen Europa en hele gave privé feesten!

‘Bringing the party alive’ dat is waar wij voor staan.  Wayland & Falko on sax bestaat uit DJ en Producer Wayland (Jarno Wieland) en saxofonist Falko on sax (Falko Vieth). Al meer dan 15 jaar kennen we elkaar waarin muziek altijd een belangrijke rol speelde. Zo speelden we samen in diverse bands – waarbij Jarno synthesizer en drums speelde. Nadat we het pad van de house-music vonden, besloten we gezamenlijk te werken aan een vaste onderscheidende act; Wayland & Falko on Sax.

Met onze grote passie voor muziek en het entertainen van publiek brengen we een onderscheidende house-act, waarbij veel interactie met het publiek is. In de DJ booth spat de energie er vanaf maar door de vrijheid van Falko on Sax is het daarbuiten altijd één groot feest. Afhankelijk van het publiek en de sfeer kiezen we een house-stijl die hierbij past. Daarmee bereiken we een heel breed publiek met een mix van bekende, melodieuze, groovende house muziek met sterk swingende percussie aangevuld met een funky live sax. Een combinatie van herkenbare verschillende stijlen. Met opbouwende, energieke sets en de funky tonen van de sax brengen we ieder feest tot leven!

Ons doel is om mensen te laten genieten van onze muziek. Music is our passion!

Gage: € 995,-
Tijdsduur: 1 x 30 minuten

Youtube

Actueel

Back To Top