skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
Tony Anderson

Tony Anderson

Geboren op 4 november onder het sterrenbeeld Schorpioen. Kenners van astrologie weten ons de belangrijkste eigenschappen te vertellen, zoals: humor, persoonlijkheid, energiek, emotioneel en bovenal doorzettingsvermogen. Voeg deze elementen bij een voortreffelijk stemgeluid, muzikaliteit en het vermogen om goede Nederlandse teksten te schrijven en men heeft een goed beeld van Tony Anderson: als zanger en entertainer, als componist en tekstschrijver.

1 1

Van 1983 tot 1992 was hij betrokken bij veel succesvolle producties. Zo zong hij ondermeer in het backingkoor met o.a. Jerney Kaagman, Pia Beck, Rosa King , Peter Beense en vele anderen. Maar uiteindelijk gaf hij toch gehoor aan zijn grote wens voor een solo carrière. In 1992 wist hij wat het betekende om in een uitverkochte Ahoy het voorprogramma te doen van André Hazes.

Als zanger weet hij de sfeer goed te raken. Zijn Engelstalige repertoire lijst bestaat uit nummers van o.a: Frank Sinatra, Tom Jones, Engelbert Humperdinck, René Froger maar ook met zijn eigen repertoire en nummers van André Hazes, Willy Alberti en vele andere Nederlandstalige zangers weet hij een gezellig feestje te bouwen.

In het jaar 2000 leerde Tony zijn huidige manager kennen die hem onder meer stimuleerde, zich meer toe te leggen op het componeren.

Een succesvolle zet, want André Hazes nam een stuk van Tony op:

‘ Is het waar?’ voor zijn succesvolle CD: ‘Hazes Nu’, Ook heeft hij een prachtig lied geschreven voor Willeke Alberti. Het nummer “Herinneringen” werd zowel in haar Theaterconcert gezongen en is ook op haar laatste album gezet.

Met zanger & entertainer Tony Anderson kunt u zeker rekenen op ‘n geslaagd feest!

1 1

Gage: € 695,-
Tijdsduur: 1 x 30 minuten

Youtube

Actueel

Back To Top