skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
bies

Thorsten von Lippe Biesterfeld

Er is geen andere LIVE-act in de Benelux te vinden die de bekende Kult-Schlagers én de huidige populaire Duitse hits van nu zo weet te vertolken als Thorsten von Lippe Biesterfeld en zoals gezegd: 100 % LIVE!

1 1


Thorsten is naast Schlagersänger ook ‘ein Komiker’. Een entertainer die zijn publiek, jong en oud, weet te vermaken, te boeien en te verbazen.

Ieder optreden van Thorsten von Lippe Biesterfeld is anders, zijn repertoire word afgestemd op het aanwezige publiek. Zijn stemgeluid doet denken aan Heino, aan Freddy Quinn, Roy Black en zelfs (voor de kenners) Nina Hagen……

Thorsten von Lippe Biesterfeld was te zien bij SBS6 Shownieuws waar zijn ‘relatie’ met Sylvie van der Vaart besproken werd, na zijn optreden in Das Supertalent bij RTL (D).

Thorsten stond op o.a. Solar, Paaspop, de Zwarte Cross, Oktoberfeesten Sittard en op vele andere (Oktober) feesten in de Benelux. Maar ook in Oostenrijk bij o.a. Top-of-the-Mountains, samen met de bekende sterren van Duitsland en Oostenrijk.
Thorsten von Lippe Biesterfeld word tevens veel gevraagd voor tv- en radiocommercials en als presentator voor Oktoberfeesten.

Ook voor uw feest waarbij een Duits tintje gewenst is, is Thorsten de ideale gastheer/presentator, de special guest, of de live-act die zorgt voor de juiste “BOMBEN stimmung!”. Oktoberfeesten, Duitse Bierfeesten, Feestcafe`s kortom overal waar een Deutsch feestje gewünscht is, Hossa !

1 1

Gage: € 1.395,-
Tijdsduur: 1 x 30 minuten

Youtube

Actueel

Video’s

Foto’s

Bies
Back To Top