skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
Stef Ekkel

Stef Ekkel

Stef werd geboren op 9 augustus 1980 op de Plantage 7 in het hartje van Kampen waar zijn ouders destijds de uitbaters waren van het gezellige café de Boterton. In het café en in huis werd bijna niets anders gedraaid als Nederlandstalige muziek en het Nederlandse lied werd Stef dan ook met de paplepel ingegoten. In zijn jonge jeugdjaren moet zijn interesse voor het zingen dan ook zijn ontstaan, want op 4 jarige leeftijd zong Stef al vele liedjes van voor tot achter helemaal mee!!!

1 1

Het was pas op 29 april 1998 dat Stef zijn allereerste optreden gaf, maar niet zonder succes. Meerdere boekingen volgden al snel en via een goede kennis kwam Stef in contact met een van zijn huidige tekstschrijvers Jacques van Eijck. Zij hadden namelijk nog een liedje op de plank liggen die nog niet eerder was uitgebracht en die zeker weten geschikt zou zijn voor Stef. Er werd een tekst geschreven en een nieuw arrangement gemaakt en het vrolijke liedje “Op ’n terrasje” was geboren. In 2001 werd deze wederom in eigen beheer uitgebracht op single en dit betekende de definitieve doorbraak van Stef, want dit vrolijke zomerse liedje stond maarliefst 8 weken lang in de Nederlandse Top 20. Vanaf dat moment ging het alsmaar beter met Stef zijn carrière en het was dan ook in juni 2002 dat Stef zijn eerste platencontract tekende.

Inmiddels is Stef 27 jaar en heeft hij al een aantal hits op zijn naam staan. Ook is hij regelmatig te horen en te zien op de lokale, regionale en landelijke Radio en TV en natuurlijk niet te vergeten de vele piratenstations die het Nederlandse lied nog altijd een warm hart toedragen. Stef is hier bijzonder dankbaar voor en wil langs deze weg alle stations dan ook ontzettend bedanken voor alle steun!

1 1

Gage: € 2.295,-
Tijdsduur: 1 x 30 minuten

Youtube

Actueel

Video’s

Foto’s

Stef Ekkel
Back To Top