skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
sidney

Sidney Bischoff

Sidney Bischoff werd op 1969 geboren in Amsterdam. Als kind bleek hij al het muzikale DNA te bezitten en zong Sidney de sterren van de hemel. Sidney verruilde de hoofdstad voor de liefde van zijn leven en vertok naar het Gelderse Apeldoorn waar zijn toenmalige vriendin en huidige echtgenote Brenda woonde. Samen kregen zij een het mooiste geschenk wat het leven kan geven namelijk een wolk van een zoon en ze noemde hem Sidney. Het gezin Bischoff zette in Apeldoorn de familie traditie van opa en oma Bischoff voort en reizen jaarlijks het hele land door met hun oud Hollandsche gebakkramen.

1 1

Naast deze drukke werkzaamheden is Sidney geruime tijd bezig met een professionele zangcarrière. Door het uitbrengen van 2 succesvolle albums en singles is Sidney niet alleen bij het publiek opgevallen, maar ook bij Bert Schenau van het platenlabel Storm Records. “Sidney laat duidelijk zien wat hij wil en geeft continuïteit aan zijn producten. De optredens zijn ook onderscheidend en dat is waar wij als platenlabel naar op zoek zijn” aldus een enthousiaste Bert Schenau.

Sidney kan zich door deze samenwerking nog meer gaan concentreren op zijn muzikale carrière. De komende jaren is Sidney verzekerd van 2 nieuwe singels per jaar welke uit zullen komen onder het Label van storm Records.

1 1

Gage: € 995,-
Tijdsduur: 1 x 30 minuten

Youtube

Actueel

Video’s

Foto’s

Sidney
Back To Top