skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
Rob Ronalds

Rob Ronalds

Dat Rob Ronalds de status heeft van bekende Nederlander mag ondertussen wel duidelijk zijn. Met Cooldown Café zong hij de hit “Hey Baby” hij was vast onderdeel van het tv-programma Ab Normaal en hij trad op als gastheer van TV Oranje.

Daarnaast had Rob Ronalds vele hits zoals: “Kleine blonde Mariandel“, “Ach was ik maar bij moeder thuis gebleven” en de mega feesthit “Haar rode lampie“. Later gevolgd door “Meisjes van de nacht“, “Wat is het leven toch mooi“, “Op de camping“, en de carnavalsingle van 2012: “Gloria“. In het uitgaansleven zijn de nummers van Rob overal te beluisteren.

1 1

In 2013 verschijnt er een fantastische nieuwe single: “Ons Frans is Vrijgezel” . Met dit nummer is Rob Ronalds te zien bij Carlo en Irene (Uitzending Life 4 you 13/1/13) en wint daar de “carnavalbattle”.

Voor het carnaval van 2014 kruipt Rob Ronalds in de huid van Robbie Kamasutra.

Een ska- achtige feestplaat waarin de ska-muziek op een humoristische wijze wordt aanbevolen.

Op de bühne is Rob Ronalds een feestkanjer. Met een secuur uitgekozen repertoire zet hij elke tent op z’n kop. Er is dan ook geen podium waar hij nog niet heeft gestaan. Hij heeft met zijn vele optredens in binnen- en buitenland bewezen een entertainer van grote klasse te zijn. Daarnaast is Rob’s podiumhumor ongeëvenaard!

1 1

Gage: € 1.495,-
Tijdsduur: 1 x 30 minuten

Youtube

Actueel

Video’s

Foto’s

Rob Ronalds
Back To Top