skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
Richelle van Ling

Richelle van Ling

De zangeres Richell timmert al een tijdje aan de weg als het gaat om het opbouwen van een zangcarrière. De nu twintigjarige won menig regionale talentenjacht en was dit jaar zelfs een van de deelnemers aan The Voice Of Holland:

“TVOH was héél indrukwekkend voor mij, zenuwslopend, maar supertof om mee te mogen maken. Een prachtige ervaring”.

Zelf zegt Richell over haar toekomst als zangeres:

“Ik ben vooral geïnspireerd door Ruth Jacott om uiteindelijk zangeres te worden. Ik heb haar concert DVD’s oneindig veel afgespeeld en zong ondertussen haar hele repertoire mee. Het is een droom van mij om later ook een theater tour te mogen doen, waarin ik mijn stem in al z’n facetten kan laten horen.”

Haar eerste platencontract met NRGY Music is met deze debuutsingle een feit. De titel ‘Toch Zal Ik Lachen Als Je Gaat’ is een cover van een grote hit bij onze Duitse oosterburen van de mega ster Andrea Berg.

Inmiddels heeft Richell haar eerste TV opnamen er op zitten en heeft ze een setlijst voor een geweldig Nederlandstalig optreden, met hits van Ruth Jacott tot André Hazes, één groot meezingfeest, al tot in de puntjes gerepeteerd.

Hoewel ze hoopt heel snel haar droom als professioneel zangers uit te laten komen, is ze voorlopig nog even werkzaam in een verpleeghuis waar ze heel liefdevol dementerende ouderen verzorgt.

In het voorjaar van 2022 kwam haar nieuwste single ‘Vlinder In De Nacht’ uit. ‘Vlinder in de Nacht’ is zo’n liedje die je maar één keer hoeft te horen om mee te kunnen zingen. Toch heeft dit liedje een verrassend tintje. Het is een mix van pop, dance en volksmuziek. Iets wat je niet vaak hoort.

Gage: € 795,-
Tijdsduur: 1 x 30 minuten incl. monitor / A set

Youtube

Video’s

Foto’s

Richelle V Ling – Persfoto
Back To Top