skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
Pascal Schippers

Pascal Schipper

Biografie:

Pascal Schipper geboren op 29 april 1987 in het mooi plaatsje Hoogeveen.

Pascal heeft heb een moeder, een oudere zus en een broertje. In het begin was hij nog helemaal niet zo’n Nederlandstalige fan. Maar toen Pascal 7 jaar was en geregeld bij zijn opa of de buurvrouw kwam werd hij altijd geconfronteerd met Nederlandstalige muziek. “Hoe heet deze meneer?” vroeg Pascal op een zeker dag, zijn opa antwoorde dit is Frans Bauer jongen. Pascal vond het helemaal geweldig! Waar hij ook was altijd luisterde Pascal naar de muziek van Frans. Gelukkig had Pascal de muziek van Frans ontdekt want toen hij 8 jaar was gebeurde er iets wat zijn hele leven overhoop gooide. Want toen overleed plotseling Pascal zijn vader aan een hartstilstand. Waar iedereen natuurlijk helemaal kapot van was, maar op een zeker moment moet het leven weer verder gaan en moet je alles (hoe moeilijk dat ook is) weer oppakken. De muziek van Frans hielp Pascal door deze moeilijke tijd heen te komen. Zo heeft hij nog steeds een speciaal gevoel bij het nummer ‘Verloren’ van Frans. Als hij dat nummer hoor schieten de tranen nog steeds in zijn ogen.
Pascal was op dat moment nog helemaal niet met zingen bezig maar vanaf zijn 12e levens jaar begon Pascal wat liedje te schrijven en bekende hits op zijn slaapkamer mee te zingen. Pascal durfde dat nog niet openbaar te doen want ja, hij was best een verlegen jongetje en wist niet of iedereen het leuk zou vinden. Maar toch ging Pascal het een aantal jaren later proberen en nu na tijd van openbare optredens en eigen producties gaat zijn zangcarrière hem erg voor de wind. Mijn debuut single “Waterbed” dat uitkwam in 2012 werd meteen op grote radio stations gedraaid maar het grote succes kwam echter in 2016 met “ik heb aan je fiets gelikt” scoorde Pascal een landelijke hit hij werd zelfs de meest aangevraagde plaat in week 5 op radio 2 bij Rob Stenders, tv programma’s als “praat Nederlands met me” en “de quiz” gebruikten de single en binnen no-time tikte de clip de 600.000 views aan op YouTube. Met opvolgers als “Soep soep en de buurvrouw”, “Maar ikke niet” en “Ik heb aan je ski’s gelikt” is Pascal uit gegroeid tot de carnaval/feestartiest bij uitstek.

Buiten mijn eigen nummers om zing ik tijdens optredens nummers een aantal covers van andere artiesten en dat zijn zoveel mogelijk feestnummers want het gaat mij erom dat mensen na een geslaagde avond met een glimlach naar huis gaan. Daarom zoek ik ook naar nummers die andere artiesten niet zingen om ze een uniek repertoire ten gehore te brengen. Pascal is vanaf 2020 exclusief te boeken bij www.feestartiesten.nl

Promo Gage: € 695,- excl. geluid
Tijdsduur: 1 x 30 minuten

Youtube

Actueel

Video’s

Foto’s

Pascal Schippers
Back To Top