skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
DCIM100MEDIAYUN00113.jpg

Net als Guus

Stefan Storm die al jaren als feestzanger optreed in Nederland en in vrijwel alle bekende vakantie plaatsen Oostenrijk kruipt in de huid van Guus Meeuwis.

De vaste producent van Stefan , Kees Tel bekend van o.a de hits van Gerard Joling Rene Schuurmans, maar ook mensen die Stefan zijn optredens bezochten kwamen steeds vaker met de opmerking dat zijn stem veel leek op de stem van Guus Meeuwis.

Nadat ook een van de mede oprichters van Flugel en Boswandeling op zijn wintersportvakantie in Westendorf Stefan liedjes van Guus Meeuwis hoorde zingen stelde deze Stefan voor om een tribute aan Guus te brengen.

Na enige aarzeling heeft Stefan besloten een muzikaal feestje over Guus Meeuwis ten gehore te brengen in het land.
Naast de honderden optredens in het land trad “Guus op tijdens de opening van het strandseizoen in Hoek van Holland voor 7000 feestende mensen en meerdere malen op de 10.000 plus evenementen van RADIONL waaronder de TT in Assen.

Speciaal voor deze act is er een 30 minuten tape met speciale Voice over gemaakt en sleept Stefan in de gedaante van Guus het publiek mee met alle grote hits van Guus Meeuwis

De gehele show word live gezongen. Een echte aanrader voor evenementen en bedrijfsfeesten.

Prijs informatie Eu 1.495,-excl. BTW / BUMA

Gage: € 1.495,-
Tijdsduur: 1 x 25 minuten

Youtube

Actueel

Back To Top