skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
marco-kraats

Marco Kraats

Marco Kraats is de nieuwste feestzanger van Nederland en weet in elke tent en discotheek een feestje te bouwen! Met al hits op zijn eigen naam maar ook met Peter van de Veire, Barry Badpak, Feest DJ Jerick, DJ Maurice, de Coolste Piet van Nederland; Diego.
Een echte feestsensatie die je moet boeken als het dak eraf moet!
Marco Kraats is dé feestzanger in blauw pak die al ruim 10 jaar door het land reist om een feestje te bouwen!
Zo stond hij oa al op Dutch Valley, de Sneekweek, de Nijmeegse Vierdaagse en Go Après Ski. Hij heeft jaren gezongen in de Après Skihut in Rotterdam en treed veel op aan de Spaanse Costa’s en de populaire wintersportbestemmingen in Oostenrijk.
Met al ruim 20 singles is hij geen onbekende meer in het feestscircuit en draaien de meeste Feest DJ’s zijn liedjes standaard in hun set.
Marco Kraats is tijdens de Party Awards in 2014 én 2015 door collega’s en het publiek uitgeroepen tot beste opkomende feestartiest van Nederland. Hij heeft hiervoor 2 awards in ontvangst mogen nemen!
Marco Kraats werkt sinds 2016 samen met DJ Maurice, die aan de basis stond van de Après Ski in Nederland, en hits heeft gemaakt voor o.a. Het Feestteam, Wolter Kroes, Jan Smit, De Lawineboys en Gerard Joling en hij zit achter de succesvolle act ‘Snollebollekes’.
In 2015 had Marco Kraats een grote hit met de feestversie van Claudia de Breij’s hit “Mag ik dan bij jou”. Dit bleek nu een schot in de roos en het liedje al 360.000 keer bekeken op Youtube en ruim 1.200.000 streams op Spotify.
Liedjes als “Melken doe je zo”, “Radler is geen alcohol” en “Ruitenwisser” zijn ook niet meer weg te denken uit de kroegen.
Een optreden van Marco Kraats betekent een dik half uur één grote feestlawine op iedere locatie!
Vanaf het moment dat hij in zijn blauwe pak het podium bestormt, zullen de bekende feesthits en zijn eigen leukste liedjes de revue passeren.
Dit natuurlijk met de nodige confetti, vlaggetjes, LED sticks en andere give-aways die hij standaard bij ieder optreden weggeeft!
Gegarandeerd dat Marco Kraats ieder feest binnen 5 minuten los krijgt!

Gage: € 1.495,-
Tijdsduur: 1 x 30 minuten

Youtube

Actueel

Video’s

Foto’s

Back To Top