skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
maan

Maan

Maan de Steenwinkel is een 18 jarige zangeres uit Bergen NH. Muziek is haar grootste passie. Ze doet niets liever dan de hele dag muziek luisteren en muziek maken. Naast het zingen, speelt ze ook piano. Haar interesse voor muziek begon al op jonge leeftijd.

1 1

In 2013 werd haar bandje ForTuned gevormd, bestaande uit 3 leadzangeressen, een drummer, bassist, gitarist en pianist. Zij onderscheiden zich van andere bandjes door de liefde voor meerstemmigheid en de liefde voor soulnummers uit de jaren ’80 & ’90. Optredens vonden plaats in cafétjes, een disco, Jazz&Sail te Bergen, het Zomaar Festival in Amsterdam.

Ook een talentenjacht van 538 for Warchild werd gewonnen door ForTuned. Daarnaast een tweede plaats bij de talentenjacht van Alkmaars Talent, waarbij de finale plaatsvond in Theater De Vest te Alkmaar. Naast het zingen in de band, geniet Maan ook enorm van solozingen. Zowel Engels- als Nederlandstalige liedjes spreken haar aan. Van Frank Sinatra tot een mooie ballad van André Hazes. Meerdere keren heeft ze opgetreden op het Veronicaschip bij de NAP sessie o.l.v Roger Happel, en al meerdere keren mocht ze het podium van Club Dauphine betreden. Het schrijven van eigen nummers begint ook steeds meer vorm te krijgen. Zo werkt ze samen met Bart Voncken (K-otic) en Ton Dijkman (drummer van Marco Borsato).

Haar droom is de muziekwereld in te gaan en met haar liedjes de harten van mensen te veroveren. Met haar 18 jaar heeft ze nog een lange weg te gaan, vol ervaringen en levenslessen, hoogte- en dieptepunten, maar ze wil er voor gaan, voor 120%.

Kortom, Maan is een meisje met een passie, die niets in de weg laat staan. Meerstemmigheid, enthousiasme en doorzettingsvermogen zijn haar sterke punten. Op het podium voelt ze zich vrij en daar wil ze het liefst haar hele leven blijven staan.

1 1

Gage: € 3.475,-
Tijdsduur: 1 x 30 minuten

Youtube

Actueel

Video’s

Foto’s

Maan
Back To Top