skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
Kees Haak

Kees Haak

Kees Haak werd geboren op 15 Augustus 1975 te Delft. Kees is de jongste zoon van Nico Haak. Kees heeft samen met zijn vrouw Monique twee kanjers van dochters.
Door de jarenlange muzikale carrière van zijn vader Nico werd muziek met de paplepel ingegeven.
Na het doorlopen van zijn schoolperiode en als dienstplichtige in het leger, begint Kees de eerste stappen te zetten in de voetsporen van zijn vader en start met optredens op feestjes van familie, vrienden en bekenden, we hebben het dan over het jaar 1995. Hier is dan nog zeker geen sprake van professionaliteit maar daar komt verandering in als Kees een paar jaar later in contact komt met zijn huidige manager John van Leeuwen. In 2008 start Kees samen met zijn broer Nico jr. een eigen bedrijf en schuift de muziek wat meer naar de achtergrond. Wel nam Kees diverse demo’s op maar daar bleef het wel bij.

Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en besluit Kees in 2015, door het contact dat hij heeft met John van Leeuwen, de knoop door te hakken en een serieuze poging te wagen als professioneel zanger van het Nederlandse lied.

Door de inzet van John en Kees wordt er in september 2015 het eerste platencontract bij Holliwood Records getekend en zijn de eerste stappen in zijn professionele carrière gezet.

Op 13 November 2016 werd er in een uitverkocht Stairway’s to Heaven in Utrecht een groot in memoriam georganiseerd voor Nico Haak waar Kees de liedjes van zijn vader zong onder begeleiding van de band Total Eclipse. Naast Kees waren o.a. ook Polle Eduard, de schrijver van veel van de liedjes van Nico Haak, en goede vriend René Karst aanwezig om Kees een hart onder de riem te steken.

Na de laatste single ‘Dans Dans Dans’ die in september 2021 uitkwam ontving Kees de “Gulden Vedel” ofwel de zilveren dansschoen uit handen van de Nederlandse Vereniging van Dansleraren. Dans Dans Dans is in 2021 en 2022 het meest gedraaide Nederlandstalige lied binnen de dansscholen. Uitermate trots zijn we op het fijt dat de naam Haak als enige twee keer prijkt op de lijst van winnaars.

Een optreden van Kees staat garant voor succes en binnen een mum van tijd staat jouw feest, festival of bruiloft op zijn kop! Met zijn tomeloze energie brengt Kees zijn repertoire wat bestaat uit opzwepende nummers van Haak sr, zijn eigen nummers en nummers van o.a. Hazes en Drukwerk te gehore. Zijn moeder zij nog, doe dat nou niet. Maar Kees deed het toch!!

Kortom: Geen feessie zonder Keessie!

Gage: Eu 995,- excl. BTW 

Tijdsduur: 1 x 30 minuten ( monitorset )

Youtube

Actueel

Video’s

Foto’s

Kees Haak Carnaval 2020
Back To Top