skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
John West

John West

Muziek heeft vanaf jongs af aan het leven van John West beheerst. Hij is altijd al gek geweest op de verschillende stijlen muziek. Tevens is John West altijd wel het middelpunt van de belangstelling geweest al was dat nou thuis of op school.

Nadat hij vanaf zijn 14e jaar als DJ aan de slag ging brak op zijn 18e verjaardag het moment aan dat hij de microfoon pakte en samen met zijn vriend en collega Mike Peterson de hit ” I’ll go where the Music takes me” heeft gezongen.

In samenwerking met Mike heeft John zijn eerste single opgenomen “Weet wat je begint” die hij in 2012 nog een keer uitbracht in een hele andere versie.

1 1

Na diversen singles te hebben uitgebracht in het nederpop genre sloeg hij in 2010 een andere weg in door in samenwerking met Manfred Jongenelis te gaan werken aan een nieuwe single. Zijn woorden waren “Manfred ik wil een keer een feest liedje” John West hoeft eigenlijk weinig aan te geven want meteen voelde Manfred aan wat hij bedoelde. Na niet zo lang nadenken pakte hij pen en papier toen hij klaar was riep hij: Ik heb hem ! “Jouw Blik Jouw Stem” en dit was hem. Door dit liedje komt John West tot de dag van vandaag nog steeds in plaatsen waar hij het bestaan niet vanaf wist.

Na diverse singles stond er iets heel groots voor de deur. Hij kreeg samen met een paar collega’s de kans om op te treden bij het grootste meezingfeest van het jaar. “Toppers in concert 2012″ 3 dagen lang in een uitverkocht “Arena” waar hij in drie dagen voor 200.000 op heeft mogen treden.

In November 2012 bracht John West zijn debuut album uit, met hoe kan het ook anders als titel “Jouw Blik”

Op 14 Februari 2014 bracht John West het vervolg album uit met als titel “Jouw Stem”

1 1

Gage: € 4.995,-
Tijdsduur: 1 x 30 minuten

Youtube

Actueel

Video’s

Foto’s

John West
Back To Top