skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
John de Bever

John de Bever

John de Bever die vorig jaar zijn lang gekoesterde droom, een duet met de Koningin van het Levenslied Marianne Weber, in vervulling zag gaan, geniet ondertussen van de optredens in het hele land. Afgelopen jaren heeft de zanger een breed eigen repertoire opgebouwd. Zo worden de nummers tijdens een optreden ter plaatse afgestemd op het aanwezige publiek. Van feestmuziek tot gezellige dansmuziek. Van (jeugd)discotheek tot bruiloften in een gezellige kroeg! Ook treedt John de Bever, die in 1997 is uitgeroepen tot ‘Beste Zaalvoetballer van de Wereld’ geregeld op tijdens voetbalevenementen en in voetbalkantines.

1 1

Daarnaast is de zanger actief bezig met het organiseren van diverse succesvolle en jaarlijks terugkerende evenementen. Zo zijn de ‘NieuwJaarsParty’, ‘V.I.P DinnerShow’ en de Fanreis naar Spanje al jaren een muzikaal begrip. Op 24 april 2016 presenteert John de Bever zijn nieuwe theatershow in het Theater aan de Parade in Den Bosch. Met gastoptredens van onder anderen Marianne Weber en Sieneke én begeleid door zijn twaalfkoppige live band wordt het uitzinnige publiek getrakteerd op een ruim twee uur durend spektakel.
Kortom, John de Bever zorgt, tijdens elk optreden, voor heel veel gezelligheid én vooral voor een lach op het gezicht van alle aanwezigen!

1 1

Gage: € 3.995,-
Tijdsduur: 1 x 30 minuten

Youtube

Actueel

Video’s

Foto’s

John De Bever
Back To Top