skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
Jill Helena

Jill Helena

Jill Helena wint derde aflevering van “All Togheter Now”.

Jill Helena heeft zaterdag 4 november op overtuigende wijze de finale van het goed bekeken RTL4 Programma “All Together Now” gewonnen. Jill kreeg van de juryleden de volle 100 punten.

Jill Helena is een geboren entertainer, ze is een power vocalist met een look, een stijl en een voorkomen zoals geen ander.

Jill Helena stond in 2013 in de finale van The Voice of Holland en tijdens dit mooie avontuur heeft ze toen de keuze gemaakt om ook Nederlandstalig te gaan zingen. Met haar single ‘Als alle lichten zijn gedoofd’  behaalde zij de finale en wist zij een nummer 1 hit te scoren.

Als Jill op het podium staat is ze op haar plek en laat ze horen wat een geweldige stem zij heeft. Of dit nou een dinershow, bedrijfsfeest of festival is, zij zal met haar spetterende performance op ieder evenement een onvergetelijke indruk achter laten.

Naast haar eigen nummers zingt Jill Helena covers van o.a. Whitney Houston, Mariah Carey, Celine Dion en Ruth Jacott. Zo kan en zal  zij voor ieder evenement, in overleg met de opdrachtgever, het juiste repertoire samenstellen.

Gage: € 1.495,-
Tijdsduur: 1 x 30 minuten

Youtube

Back To Top