skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
Jay Jay Bauer

Jay Jay Bauer

Jay Jay Bauer, geboren 12 Juni 1975 te Haarlem. Een van Jay Jay ‘s grote hobby’s was al van jongs af aan al muziek en deze hobby is met de jaren alleen maar groter geworden. De eerste single van Jay Jay was “Waar zou jij nu zijn” Een dromerig lied, met een heerlijk zomerse klank. Deze single scoorde meteen erg hoog in de Nederlandse hitlijsten met een notering van 26 in de “Mega Top Honderd “Dit was voor hem dan ook gelijk een leuke binnenkomer. Daarom kon zijn tweede single “Voor een nacht met jouw” natuurlijk niet uitblijven. Ook deze werd al snel gedraaid op alle radiozenders en met een notering van 12 in de Nederlandstalige top 30 was dit ook gelijk een leuke zomerhit.

1 1


Zijn derde single “Kom schatje kom” werdt Radio Nationaal schijf en kwam binnen op 54 in de Mega top-100, in de top 30 de bereikte de single de 8e plaats. De bekendste single van Jay Jay was “keuzes” uit 2011 met een notering van 2 in de jaar top 1000. Even kwam er rust in zijn leven, hoewel rust…?

Na getrouwd te zijn en drie prachtige kinderen op de wereld te hebben gezet, begon het weer langzaam te kriebelen.
Een nieuwe hit daar zou het wel weer eens tijd voor worden. Na 18 jaar vele single’s uitgebracht te hebben besloot Jay Jay dat het tijd werd voor een nieuwe weg. En die kwam er. Door een samen werking aan te gaan met producer Ger Oerlemans en Songwriter Tony Anderson kwam er een nieuw product “een doodgewone jongen” Een heerlijk nummer met een hoog meezing gehalte. Dit was het begin van iets mooi’s. De aller nieuwste singel “nog steeds verliefd” is nu uit en is onder het platenlabel “Storm Records” uitgebracht. Een lied met een nog hoger meezing gehalte dan “een doodgewone jongen” Een echte “Oerlemans Productie” een lied waar Jay Jay erg trots op is. Een aangenaam, vlot nummer met een heerlijke sound, hoog meezing gehalte en uiteraard een prachtige videoclip zoals we van een Oerlemans Productie gewend zijn.

Jay Jay heeft zijn draai helemaal gevonden in dit nieuwe team en dat is ook te merken aan zijn allernieuwste Single “nog steeds verliefd” en we zullen nog veel van hem gaan horen.

1 1

Gage: € 795,- (incl geluid, ex BTW)
Tijdsduur: 1 x 30 minuten

Youtube

Actueel

Video’s

Foto’s

Jay Jay Bauer Nog Steeds Verliefd Front 600
Back To Top