skip to Main Content
Alle gepubliceerde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, exclusief BTW en eventuele verschuldigde BUMA.
Henk Dissel

Henk Dissel

Op 21 februari 1991 zag Henk Dissel het levenslicht. Van jongs af aan is zijn passie al zingen en entertainen. Nu, 21 jaar later, is Henk bezig met zijn klim naar de top van Nederland.

In 2008 kreeg Henk Dissel de kans om zichzelf aan Nederland te laten zien in de TROS Sterren.nl Academy waarin hij het nummer ‘10 seconden later’ uitbracht. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en dus bracht Henk verschillende singles uit. Veel van zijn singles kregen de nodige steun bij regionale Radio en TV-zenders waardoor de bekendheid van Henk groeide en de boekingen langzaam op gang kwamen. Dit was het begin van een mooie carrière met singels als ‘Ik wil jou’, ‘Alleen maar jou’ en ‘Ik geloof nog steeds in jou’. Vele van zijn singels bereikten de Single Top 100 en kregen veel steun bij radio en Tv zenders.

1 1

In 2011 sloeg Henk definitief zijn muzikale pad in met de single ‘Denk je nog wel aan mij’. De single werd erg positief ontvangen, stond wekenlang in de Single Top 100 en de agenda van Henk begon langzaam vol te stromen.

Zo mocht Henk optreden tijdens het Tros Muziekfeest op het plein, Oosterhout LIVE, de Tilburgse Kermis en Dutch Valley. Als klap op de vuurpijl stond Henk in 2012 drie avonden in een bomvolle Amsterdam ArenA tijdens de pauzeshow van de concertreeks van Toppers in Concert. Henk maakte een succesvolle start in het jaar 2012 met zijn landelijke hit ‘Lange nacht’ die maar liefst 17 weken in de Single Top 100 stond en in elke kroeg en discotheek werd meegezongen. Na deze geweldige cover van Michel Teló gaat de carrière van deze jonge zanger in sneltreinvaart. In het najaar van 2012 kwam de knallende opvolger van ‘Lange Nacht’, genaamd ‘Een bom’ uit, en ook deze single werd een hit met 10 weken Single Top 100, veel airplay en vele views op Youtube.

Inmiddels heeft Henk ruim 200 boekingen per jaar en de eerste editie van zijn eigen uitverkochte show ‘Meezingers’ erop zitten. Er worden alweer plannen gemaakt voor een volgende editie.

De eerste single van 2014 is genaamd ‘Alle Hoeken’. Een up-tempo nummer zoals we van Henk gewend zijn. Bij dit nummer is een passende clip gemaakt geproduceerd door FFWD. Het nummer is geschreven door Willem Gunneman en geproduceerd door Bas van den Heuvel. Van het nummer is ook een remix uitgekomen speciaal voor alle DJ’s in het land.

1 1

Gage: € 2.495,-
Tijdsduur: 1 x 30 minuten

Youtube

Actueel

Video’s

Foto’s

Henk Dissel
Back To Top